14 Ocak 2014

Sabah perdeleri açınca etraf çok sisliydi. En son Yılbaşı gecesi bu kadar sis görmüştüm gece misafirlerimizi uğurlarken. Sis bana hep esrarengiz, mistik belki biraz da korkulu şeyler çağrıştırır. Hava iyice aydınlanıp kuzuyu okula yolladıktan sonra sabah yürüyüşü esnasında çektim bu resmi. Görüntü puslu, çiğli ortaya karışık birşeydi.
Batik ipli eldivenlerim de bitti. Artık hepsine bir süs, birşey eklemek şart oldu, hem yön gösteriyor hemde çok sade olmuyor. Bu renkli örgüyede çiçek kondurdum.
 Siyaha en çok zımba yakışıyor.

Akşamları abur cubur yerine faydalı alışkanlıklar sürdürmeye devam...

8 yorum:

  1. sisli hava korku filmi atmosferi gibi geliyor bana da :) neyse bugün sis yoktu. eldivenler çok güzel görünüyor bu arada :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Derya hanım,belki size çok komik gelecek sabah kalkınca ben çok güldüm rüyamda sizi gördüm ;)))Ben hastayım siz bana fotoğraftaki kupa ile (ama emaye imiş) bana süt ikram ediyordunuz ve sizle emayeler eskiler hakkında sohbet ediyorduk ;))Güzel şeylere çıksın inşallah...Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. bende özenip eldiven başladım ama biraz genişçe olunca fincan kılıfına çevirdim.

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş eldivenlerin ellerine sağlık..baş parmak yerini bi motif örmüyomusun..bende senden özendim battaniye başladım.. az kaldı bitmesine :)))

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler Nihancım :)

    eftelya; Hayırlar olsun güzel emaye kupalarımız olsun :)aman siz sağlıklı olun.


    Bahar; :) o da iyi fikirmiş.

    havva; Kolay gelsin.. parmak kısmı neredeyse 2 motif kadar.

    YanıtlaSil
  6. slm..ilk resimdeki tığ takılı olan yer mi parmak yeri bıraktığın ..ordan geri dönerek mi yaptın..

    YanıtlaSil
  7. havva; Dümdüz örüyoruz hiç birşey yapmadan, dikdörtgenimiz oluyor elimizde bitince sonra ipi hiç koparmadan tığla birleştiriyoruz bir kısmı baş parmak için bırakıp geri kalanı yine tığlayıp bitiriyoruz.

    YanıtlaSil
  8. ayy anladım sonunda :)))

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...