4 Aralık 2013

Bu yıl Aralık ayı girmesine rağmen ben henüz o kristmıs havasını yakalayamadım. Neyseki Çınar yeniyıl ne zaman ben ne zaman hediye alacağım gibi sorular sorup dursa da neden ağacımızı kurmuyoruz demiyor, içim mi geçmiş yoksa evde kalabalık ve döküntüye mi tahammül edemiyorum bilmiyorum. Bu yıl ev ahalisi istemedikçe sade sapsade bir giriş yapacağız inşallah yeni yıla.
Sardunyalarım vardı diğer evimizde, çok da severdim, burada benden kat be kat daha çok seven biri var ve ben onun şefkatli ellerine teslim ettim onları, pencere önünde tutturmaya çalıştığım çilli begonya tutmadı ama yılbaşı çiçeğimde bir sürü tomurcuk var.
İşte çok merak edilen ve beğenilen olay ipler... geçtiğimiz gün uğradım ve şansıma aradığım renkten iki çile buldum. Ne çıkarsa bahtınıza oluyor, renklerin her zaman devamlılığı yok, her gittiğimde farklı farklı renkler görüyorum.

6 yorum:

  1. Renkler çok güzelmiş stok yapsaydın :)))

    YanıtlaSil
  2. Yaa ben de bu sene havaya giremeyen bir tek benim zannediyordum.Bunu duyduğuma sevindim.Ben de hala ağacı kurmadım,evi süslemedim.Bakalım ne kadar devam edecek bu uyuşukluk.

    YanıtlaSil
  3. ama ben ipleri çok beğendimki :)malesef bizim buralarda böyle şeyler pek yok..

    YanıtlaSil
  4. Aaaa ama olmadı ki böyle. Sen de ağacını kurmalısın bencee. Kurmadan olmaaaaz:)Bak ben de üşendim kurmadım ama sonra blogdaki arkadaşlarım benim bozuk moralimi ve sıkkın hallerimi görüp kurmalısın dediler ben de kurdum eve renk geldi. Biraz dağınıklık döküntü oluyor ama o renkler figürler neşe katıyor ki içine insanın. Çınar için de çok güzel olur bence. Onun renkli dünyasında kim bilir ne anlamları vardır. İlerde bu günleri düşünüp mutlu olacak.Hemeeeeen toparlan, mutlulukla gülümse, yeni hayaller kur veeeee güzel ağacını kurup şarkılar söyleeee. Bu hayat uyuşukluklarla geçmiyor ki bak bana bazen öyle moralim bozuluyor ki buralarda ama teslim olmuyorum hemen uydurma mutluluklar yaratıyorum kendime:)Bu arada yünlerin de peeeek güzeeeel:)Öptüm kocaman. Ağaç fotolarını bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  5. smilena; Yaptım yapmaz olurmuyum :)

    neşeli oyuncaklar; çok sürmez inşallah..

    saklı bahçem; İnanın büyütüldüğü gibi değil, sadece renk tonları dikkatimi çekmişti yoksa öyle sıradan ip, heryerde var yani.

    Tuğbacım, doğru söylüyorsun, ruh halleri değişken bazen hiç birşeyi kaldıramayacağımı düşünürken başka bir gün çok büyük ağırlıkların altında buluyorum kendimi, ama seni dinleyeceğim ve en kısa sürede hatta ailecek kuracağız ağacımızı, desteğin için çok teşekkür ederim canımmm bende öperim seni, herşey gönlünce olsun..

    YanıtlaSil
  6. ankara fotoları görünce özlemim artıyor inan.ben de bu yıl hiç yeniyıl havamda değilim ama öykünün mutluluğu için yılbaşı ağacını kurduk.her gün heyecanla hediye gelmiş mi diye bakıyor.işyerinde blog yorumları sayfasını engellemişler.hiç yorum yazamıyorum malesef.evden fırsat buldukça yazacağım.ama seni takipteyim:)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...