22 Aralık 2013

Birleştirilen kareler dün akşam bitti. Çok büyük çalışmalara hiç bulaşmadan küçük kare örtüler yapıyorum şu ara hep, küçük desemde rahatça diz battaniyesi olarak kullanabiliyorum.
Bir ara battaniyelerimi epey azaltmıştım dolabıma eklenen üç yeni örgüyle yeniden doldu raflar.
Bazen kendimizi illaki evden dışarı atmak isterken, kimi zamanda bir o kadar evimizde kalmak istiyoruz. Tamamıyle ruh haliyle ilgili ama klasik bir pazar geçirmek, geç uyanıp neşeli bir kahvaltı, ardından gazete ve kahvemiz eşliğinde devamı, sonrasında uzanıp koltuğa tv kumandası savaşı, ilerleyen saatlerde pazara özel kaçamağımız, kadayıflı muhallebili tatlı ile bir tatil gününün daha bitişi.
Aynı güne sığdırdığım, hazır hamaratlığım üzerimdeyken birde kitaplığıma el atayım diyerek, önce uzun süredir bakmadığım gözüme kestirdiğim kitaplarıma göz atıp ne zaman, kiminle nereden almışım notlarıma bakmayı, rastgele sayfalardan satırlar okumayı seviyorum, sonrasında da bir güzel düzenleyip, tozunu da alıp mis gibi bırakmayı.
Yeni haftanız, sağlıklı ve mutlu olsun..

4 yorum:

  1. Bizde de aynı şeyler yaşandı, seviyorum ben d pazarları,ellerine sağlık bende ipleri değerlendiricam bu şekilde çok beğendim çoook

    YanıtlaSil
  2. Benim bahtaniyeden de örüp örüp biriktirdiğim birleşmiş motifler çıktı. Tabi ben bahtaniyeyi başlayalı çok olunca unutmuşum. Bir kaç gün önce biten iplerinden ararken çantanın dibinden çıktı:) Ben de bebek bahtaniyesi yapmaya karar vermiştim. Tam denk geldi. Şimdi bir daha gaza geldim sayende. Ellerine sağlık. Kullanacaklar güle güle kullansınlar.

    YanıtlaSil
  3. Pazarları hiç sevmem, küçükken de sevmezdim. Ama bu postta çok sevdiğim bir şey var, muhallebili kadayıf <3
    Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. Smilena; Çok teşekürler.. bakalım sizin elinizden ne güzellikler çıkacak :)

    nurten; Teşekkürler, şimdiden kolay gelsin..

    kitana; Teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...