13 Aralık 2013

Dün akşam daha önce birkaç sıra yapıp yarım bıraktığım renkli sıralı örgüye dönüş yaptım. Birkaç sıra çok güzel gitti sonra hadi kalan ipler bununla bitsin diyerek örmeye karar verdim. Elimdeki ipleri bitirmeye çalışıyorum artık ip almıycam  bu kadar örgü yeter dediğim arkadaşım gülümseyerek inanmam sen mi? dedi, belki de haklıydı, ara ara yeter artık desemde galiba ben örmeden duramam.
 Bu defa tembellik edip kısaltmayacağım,
Akşamları ödevler yapılmış, mutfak toplanmış, kuzu mışıl mışıl uykusuna yattıktan sonra benim saatlerim başlyor. En güzel örme saatleri.
Koşturmacayla bir hafta daha bitti, haftasonunuz gönlünüzce olsun...

15 yorum:

  1. sen sakın örmeyi bırakıpta bizi yaptığın güzelliklerden mahrum bırakma canımcım :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba. battanelerinize bayılıyorum. değişik örgü deneyebilirsiniz mesela amigurumi :)
    hergün okuyorum sizi ama yorum yazmıyordum bu sefer hadi yaz kızım dedim kendime :)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Maşallah size... Örgülerinizi çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  4. saklı bahçem; :)

    kerime; teşekkürler, bir kaç şey denedim ama benim alanım battaniye ve yastık en çok onları örmekten keyif alıyorum, iyi ki yazmışsınız lütfen hep sessiz kalmayın :)

    bahar; Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  5. ne güzel şeyler yapıyorsunuz bayılıyorum doğrusun :)

    YanıtlaSil
  6. güzel battaniyeler benim hep rahmetli anneannem örerdi battaniye onu hatırlıyorum battaniyelerinizi görünce lütfen devam edin bırakmayın

    YanıtlaSil
  7. MERHABALAR, ARIK HERGÜN SİTENİZE BAKMADAN GEÇMİYORUM.BAĞIMLILIK YAPTINIZ İNANIN BENDE. ÖRGÜLERİNİZİ KISA ZAMANDA BİTİRMENİZE ZATEN BAYILIYORUM.HARİKASINIZ. BİR DE EN GÜZEL YANINIZ HERGÜN KÜÇÜK DE OLSA BİR ŞEYLER YAZMANIZ.BEN DE SİZİN GİBİ ÖRGÜ BATTANİYE ÖRÜYORUM.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.
    BERNA KARATAY
    ERZURUM

    YanıtlaSil
  8. ne güzel renkler bende çok seviyorum böyle renkli battaniyeler örmeyi şu an ördüğünden iki tane bebek battaniyesi yaptım diğer modeldende kaç tane yaptığımı hatırlamıyorım bile rengarenk iplerle uğraşmak çok zevkli:))) kolay gelsin sevgiler

    YanıtlaSil
  9. ben de çok beğeniyorum battaniyelerinizi. rengarenk, çook güzeller:)

    YanıtlaSil
  10. Battaniyeler harika.Lütfen örmeyi bırakmaktan sözetmeyin:))
    Birde tembellik etmeyip kısaltmadığınızda ölçü nedir kısaltınca nedir söyleyebilir misiniz.Kolay gelsin......

    YanıtlaSil
  11. hande; Çok teşekkürler..

    hobimanik; Bırakamam heralde ama nedense bazen bi dur diyesim geliyor ama boş duramıyorum, allah rahmet eylesin anneannenizin kimbilir ne güze el emeği göz nuru işleri vardır..

    Berna; Çok teşekkür ederim :) battaniyelerde kolay gelsin o zaman sevgiler..

    öznur; Evet çok renklilerle örmek benim içinde daha keyifli, sizede kolay gelsin..

    nilüfer; Çok teşekkürler..

    hayatı paylaşalım; Bırakmam kısa süre ayrılır sonra çok özlemiş olarak dönerim hep öyle oldu :) ölçü yok aslında hepsi göz kararı, daha çok diz battaniyesi ebatı gibi düşünüp başlıyorum hep. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  12. Canım bu modele ve renklere ayrıca bayıldım. En çok bu motifi seviyorum sanırım:) Diğerlerine de haksızlık olmasın ama çok sevimli yaaa:) Bence sakın bırakma örmeyi. Ne harika bir uğraş ne kadar eğlenceli. Keşke bende senin kadar güzel örebilsem. Biz böyle uzaktan da olsa işlerini, o renkli dünyanı gözlemeyi çooook seviyoruz valla. Ahh bir dönelim şuradan senle hep örelim bişeyler şöyle karşılıklı istiyorum:):)Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  13. boyunu görünce deryacım bunu keser kuçultur dedim sonra altındaki yazıyı gördüm bu sefer tembellik etmeyeceğim diyordun:))

    YanıtlaSil
  14. Günaydın Derya,kuzuya da merhaba,,üretici kadın,,eline sağlık yine çok güzel gidiyor,rengini kaybetme güzel günler olsun ,sevgiler))

    YanıtlaSil
  15. Tuğbacım, sağol canım bazen ne kadar renksiz ve tekdüze olsam da gördüğünüz ekrandan hep güzel şeyler yansıtmaya çalışıyorum, keşke gelsende örsek şöyle çayımız kahvemiz kekimizle :)

    alonenes; Beni tanıyorsun demek ki :) kesmedim ama bu seferde atkıya çevirdim

    ozgrkdn; Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...