16 Eylül 2013

Artık okullu olunca odamızda da bir değişim başlattık. Kitaplığı elden geçirdik, bebeklikten çocukluğa geçiş kitaplarımızı ayırdık, daha büyük bir çalışma masası için yer açtık, oyuncakları eledik, okulun kırtasiye alışverişini de yaptıktan sonra pazar gününü de bitirmiş olduk. Yarın beraber kaplayacağız defter ve kitaplarımızı.
Yarın ilk defa okula başlayanların alışma haftası bitip diğer sınıflarla birarada okula giriş-çıkış ve tenefüs yapacakları günler başlıyor. Her an yanında olamayacağım, endişelimiyim evet biraz, oğluşuma güvenim sonsuz olsada rahatça evde olacağım günler ne zaman gelecek şimdilik hiç bilmiyorum. Hiç incinmesinler hiç üzülmesinler istiyoruz imkansız şekilde oysa yaşamak zaten bunlardan ibaret, ama biraz geç karşılaşsınlar istiyorum galiba.
Yarın yine maraton başlıyor, herkese iyi haftalar dileriz....

7 yorum:

  1. hep Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kuzumu diye dua ediyorum.keşke her an onu koruyabilsem ama tabii ki bu mümkün değil.ne yaparsak yapalım üzülecekler,kırılacaklar.hayat işte.

    YanıtlaSil
  2. Deryacığım o çabalamaları onlara hayata hazırlayacak biliyorum ama insan üzülüyor tabii.Kolay gelsin hepimize.

    YanıtlaSil
  3. ilk fotoğraftaki softluğa bayıldım. Oğluşunuza da başarılı ve mutlu bir eğitim öğretim yılı diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı uğurlu olsun canım, bugün Deniz'de tam gün anaokuluna başladı birazdan almaya gideceğim, inan daha yeni oturdum koltuğa, odasını toparladım, kitaplarını ayıkladım, oyuncaklarını elden geçirdim, küçük gelen kıyafetlerini ayırdım. Sana da kolay gelsin, yeni okul dönemi güzel ve mutu geçsin inşallah:)

    YanıtlaSil
  5. tatlı telaşlar bunlar kolaylıklar dilerim..o rahat edilecek günler hiç gelmiycek sanırım :))

    YanıtlaSil
  6. oyuncak temizliğini sürekli erteliyorum ben de, seneye eren de okullu olunca büyük bir eleme yapacağım... aynı endişeleri yaşıyorum ben de, çabucak alışırlar umarım, başarılar çınar kuzusuna :)

    YanıtlaSil
  7. Size de iyi haftalar, başarılar

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...