21 Nisan 2013

Bugün kendime isyan ediyorum. Nerde benim rahat hallerim, olduğu kadar dediğim günlerim. Az ile mutlu olup sevdiğim tenhalığım, hırslarına yenilmeyen ben. Bir yere gitmedi tabi bunlar hala bende ama o diğer taraf varya biraz daha yüzeyde bugün, o makul ve mütevazi kısım yine ağırbaşlılık edip geri duruyor. Kararsız ve aceleciyim, stres dolu oluyorum birşey alacaksam, planlayacaksam. Hiç bu işlerin insanı değilim. Alışveriş hangi ara benim için bu hali aldı bilmiyorum.
Kuzuyla yemek mevzularında derin sorunlarımız var. Hastalığımız bugün çok daha iyi, O pazartesi günkü okul bahçesinde yapılacak prova için heyecanlı, ben yeniden okula giderse, geçmekte olan hastalıklarının, seyrini değiştirip değiştirip yeniden karşımıza çıkmasından korkuyorum.
Yine ipim bitti. Bu konuda ne kadar muzdarip oldum bu yıl, örmeye gönlüm olmadığı için tedariğim yok, öreceğim diye çıkıyorum ortaya, ip yok. Bir kopuşmalar var bende, toparlan be kardeşim diyorum, henüz tam randıman alamıyorum ne kadar söylensemde.

5 yorum:

  1. Kuzucuğun heyecanını yerim! Hasta da olunsa insanın içi kıpır kıpır eder:)
    Sende de kuzunun hastalığının gerginliği olabilir mi acaba?Geçmiş olsun...
    Öpüyorum!

    YanıtlaSil
  2. cuma günü bizimkilerin gösterileri vardı ne kadar duygulanıyor insan izlerken :) havalar çok kararsız ama 23 nisana daha iyi olacak diye umuyorum...

    YanıtlaSil
  3. Akşam, enerjisini toplasın diye en sevdiği makarnayı yap. Patlayana kadar yesin kuzu. Yemek konusunda rahat ol, okulda ummadığın kadar iyi yiyordur. Rahatlaaa...
    İpe gelince, ara ver bence. Başka şeyler yap. Ban çekilişte gönderdiğin yastık gibi yastıklar yap, çantalar yap. Sen bunlarda da çok beceriklisin.
    Stres mevzuuna gelince, ben de zamanla yarışmaktan, geleceği planlamaktan aynı durumdayım. Hem de her an! Kendime hiç rahat vermem. Bundan kurtulamayız bence. Biz böyleyiz şekerim. Olmayanlar düşünsün :))
    Ben senden daha kötü şartlardayım malzeme konusunda. Burada bulamam, internette satılmaz ya da stokta kalmamıştır, vs., vs. ...
    Ben de eksiklerimi sana sipariş edeyim bari de sokağa çıkartayım seni zorla :))

    YanıtlaSil
  4. Sorma Kitanacım geçtiğimiz hafta birine katılamayınca ne çok dert etti kendine bir görsen :) bilmiyorum ki oluyor böyle bazen menopozlu hatunlar gibi oluyorum,

    Nihancım bizde öyle umuyoruz inşallah güzel olur, evet çok garip birşey onu orda izlemek tuhaf tarifi zor duygusal bişeyler işte :)

    Edacım, ne güzel direk ve süper objetif bakabiliyorsun, ben çoğu zaman kör olurum görmem anlamam dile getiremem falan.. ayrıca yorum bana olunca çok iyi aydınlanıyorum bu arada, malzeme konusunda her zaman benden yardım isteyebilirsin, elimden geleni yaparım :)



    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...