18 Nisan 2013

Bu sabah biraz ateşle uyandık. Kuzu okulu bende kursu astım. Evde olmayı özlediğimi biliyorum. Aslında kursa gitmeyince de gidemediğim için rahatsız oluyorum. Hayatımda ki değişikliklere bazen bitene kadar adapte olamıyorum allahtan kursun belli bir süresi var sonrasında eski rutinime döneceğim, dönüş yapamadıklarımsa hala hayatımı zorlaştırmaya devam ediyor.
Takıntı yaptığım renkleri söylememe gerek yok sanırım. Artık bu renklerden oluşan, beni zorlamayıp bir çırpıda biten ne çok şey yaparım şimdi. Akşam yastığa başlangıç yapayım dedim ama yok uyku bastırdı devam edemedim.
Örgünün öncesinde ne zaman koltuğuma otursam karşımdaki bembeyaz gazete sepetiyle ilgili birşeyler geçiyordu aklımdan.  Bir CK vurgunu olarak ilk aklıma gelen peçete yapıştırmak oldu, yüzey çok düzgün olmadığı için deseni biraz dağıttı.

5 yorum:

  1. Geçmiş olsun öncelikle. Umarım ateşiniz düşmüştür.
    Vazonun giysisine hayran kaldım, yeni renklerini ben de çok seviyorum ve işlemeli yastıklarını bekliyorum.
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  2. bende taktıgına takanlardanım onu istediğime dönüştürmezsem huzursuzluk peşimi bırakmaz:))baharın gelmesiyle yine depreşti herşey gözüme batar oldu.sepet ayrıca çok hoş duruyor.sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. hepsi güzel ama en güzeli fotoğraf...maşallah.
    geçmiş olsun kuzuya...

    YanıtlaSil
  4. kurs? ne kursudur acep..? :)renkli renkli fotograflar icim acildi..
    gecmis olsun..
    http://underthestarsandsun.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Derya'cım geçmiş olsun, umarım daha iyisinizdir, havalar çok gel-gitli, hastalık kaçınılmaz bu durumda:( Vazonun kılıfı çok güzel olmuş, bayıldım:) takıntın olan renkler tam baharlık:))iyi hafta sonları:)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...