27 Mart 2013

Yine ara verdim, duygusal karmaşalar bitse bu sefer hızlı bir yaşam şekline dönüşüveriyoruz bazen. Hiç birşeye vakit yok, dün yaptıklarımız bugün çok uzak gelebiliyor. Fazla mı akışına bırakıyorum nedir, raydan çıkmış haldeyim yine. İç rahatlığı ve huzur yine nereye kayboldu bilmiyorum, yetiştiremediklerim, yapmayı unuttuklarım, gerçekleştirmek isteyipte gerçekleştiremediklerim. Neyse uzatmayayım..
Örgüm bu kadarcık ilerledi. Nedir bu halsizlik, aslında otursam başına çabucak bitecek birşey.
Bazen coşuyorum bugün olduğu gibi, kırmızı pötikareden mutfağa bişeyler dikmek istiyorum. Önümüz yaz, bahçeye masamızı atınca üstüne örtüp keyifli masabaşı toplantıları için bir örtü mesela.Aklımdan geçmesine geçiyor ama icraate ne zaman dönüşür bilmem.
Al sana süper bir örnek, halsizim, isteksizim, ruhsuzum dediğim bana kapak olsun. Taşın içinde yeşermiş çıkmış, biraz feyz..

10 yorum:

  1. Bende aynı haldeyim...Elim kolum kalkmıyor desem yeri var...Havalardan sanırım...Bir başlasam neler yapacağımda...listem çookkk kabardı :( Enerjilerimizin geri dönmesi dileği ile... :)

    YanıtlaSil
  2. ayşen yörükoğlu27 Mart 2013 22:55

    derya hanım günaydın.yapraklar bile taşın içinden çıkıp hayatta kalma mücadelesi vermeye çalışırken bize ne güzel örnek oluyorlar hakikaten.
    motiflere bakarken şöyle birşey canlandı gözümde.gül kurusu, motif motif bir ceket ve içinde aynı renk astarı var :))))

    sevgiyle,

    YanıtlaSil
  3. Aynı ruh halindeyiz. Hava geçişleri böyle yapıyormuş. Beni değil hava, güneşin dakikalık hareketi, ayın konumu, geçen arabanın rüzgarı,iki bardak çay arası dem farkı bile sarsıyor. Aman kendimize mukayyet olalım kuzum. Öperim :)

    YanıtlaSil
  4. doğanın canlı kalma çabasına hep hayran olmuşumdur, beni de çok etkiler kaldırım taşları arasından fışkıran yeşil bitkiler...

    YanıtlaSil
  5. Etrafta bize ders verecek o kadar çok şey var ki. ev hanımı olur olmaz benim de ilk yapacağım birşeyler örmek olacak.

    YanıtlaSil
  6. Do you also celebrate easter? I wish you nice and cosy days! Best regards, PillePalle

    YanıtlaSil
  7. yemekhobi; Evet o dileğe gönülden katılıyorum :)

    Ayşencim hayal süper, birgün öyle br proje yaparız umarım, sevgiler bendende..

    Edacım evet benzer yanlarımız epey çok :) hayat akışınd abazen bu koridorlara girip çıkışı bulamıyorum, bunalmak daha yakın sanki an be an değişiyorum :)

    Nihancım gerçekten dikkate şayan fakat insanoğlu işte :(

    küçük mucizem; Ev hanımı olmayın, gelin birde ev hanımlarına sorun evd eolmayı, evdekile rişte iştekiler evde olmak istiyor :)

    Dear Pipa, thank you so much.. :)

    YanıtlaSil
  8. Melankolik miyiz lan biz?! (İşler Güçler' in 'ezik miyiz lan biz' den uyarlamadır) :))))

    YanıtlaSil
  9. :) melankoliğiz gibi sanki hemde enlerinden..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...