25 Mart 2013

Bir ara yapacağım deyip eklemeleri beceremediğim için vazgeçip çiçek yastığa dönüştürdüğüm, bugün itibariyle yeniden kafa yorup örmeye başladığım yastığım. Ekleme kısmında yine başarısız oldum bende tığla eklemek yerine makara ipi ve iğne ile dikerek birleştirdim sonuçtan memnun kaldım böyle devam edeceğim.
 Pazar hava serin olsada güneşliydi. Diktiğim arap saçımın son hali.
Sadece camı vardı bu lambanın, Cumartesi günü Suluhandaki "kendi avizeni kendin yap" sloganlı bir dükkandan bulduğum aparatıyla artık avizeye dönüştü uzun zamandır bir köşede kırılıp dökülmeden bekleyen lambam. Yine eskilerden izler taşıdığı için herhalde pek kıymetliydi bugüne kadar saklandı ve geldi.
Bir haftasonunu daha bitirdik. Haftasonu demek, biraz karmaşa, bolca hazırla, yedir, yıka, topla. Olsun çok şükür tek derdim bu olsun. Yeni haftanızın iyi olmasını dilerim..

6 yorum:

  1. Hei! It seems to be spring where you live. Enjoy it!
    Here it is still winter and I begin to hate it. So cold, so cloudy and so ugly.
    Best regards, PiPa

    YanıtlaSil
  2. Hi Pipa, where you live, I'm coming quickly spring. I wish to spend a lovely week ..

    YanıtlaSil
  3. Motifler çok güzel olmuş rengi de çok tatlı. Arap saçını severim ben, biraz büyüyünce tekrar çekip göster bize.
    Motif örmeyi seviyorum ama birleştirme kısmı bana çok sıkıcı geliyor o sabrı gösterebilsem neler çıkartırım kim bilir. Ellerine sağlık kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  4. fadiş; arapsaçını tekrar çekerim tabi ne demek, motif birleştirme karelerde çok kolay ama böyle sayısı ve yapılışı biraz atmasyon olunca denk getirmek zor oluyor o yüzden sizede tavsiyem makara ipiyle arkasından tutturmanız, o ip içine gömülüyor ve belli bile olmuyor, yapacaklarınızın ortaya çıkmasını engellemeyin sırf birleştirme yüzünden, elişinde çareler tükenmez :)

    YanıtlaSil
  5. Benim bir haberim var size,
    Yeni bir alışveriş sitesi oluşturduk.Üyelik ,dükkan açmak, satış yapmak tamamen ücretsiz.Havale,kapıda ödeme,kredi kartına taksit ve paypal ödeme seçenekleri de mevcut. İlgilenirseniz site adresimiz www.teminedin.com
    Benim kendi dükkanım asosh.teminedin.com beklerim.

    YanıtlaSil
  6. asosh; teşekkür ederim, hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...