15 Mart 2013

Bahar  geliverdi kışı yaşamadan, ağaçlar çiçeklendi, görüntüler harika tabi. Sokak boyunca bahçelerdeki ağaçlar, çiçekler, birde güneş parlıyorsa süper, insan hep dışarılarda olmak istiyor ve inşallah şu saatten sonra soğuk olmaz dedirtiyor. 
Resimdeki sarı çiçeklerin adı nedir bilmiyorum. Bahçemizde de bir sürü çıktı hatta birkaçı açmak üzere, dört gözle bekliyorum, masadaki vazoya koymak için.
Örgüde tahtaya vurayım iyi gidiyorum. Örtüye dördüncü parçayı da eklemeye çok az kaldı. Yine haftasonu, haftasonunu sevmeyen biri olur mu? olur o benim. Sevmiyorum, sevmesemde kendime de sizlerede keyifli bir haftasonu diliyorum..

11 yorum:

  1. Haftasonunu ben de pek sevmiyorum. Çünkü hafta içi çalıştığım için hafta sonunu kendime ayırmak istesem de olmuyor. Plan yapsam tutmuyor. Günüm oluyor, ya bir yere gitmem, ya misafir kabul etmem gerekiyor. Kayınvalidem haftasonu bize geldiği için çat kapı misafir de çok oluyor. Mesela geçtiğimiz haftasonu toplam 8-10 saat uyumamışımdır desem yeridir. Tek iyi tarafı oğulcuğumun bazı haftalar haftasonu tatilini evde geçirmek için yanımıza gelmesi ki, tadından yenmiyor.

    YanıtlaSil
  2. Evet bahar geldi ne güzel oldu heryer cıvıl cıvıl. O resimdeki çiçek nergis benim bahçemde de bir sürü çok çabuk çoğalıyor. İçeri mi alacaksın onu eve alırsan ölmez mi ?

    YanıtlaSil
  3. yaptığınız şeyleri ilgiyle takip ediyorum o büyük yumak gri olan nereden alıyorsunuz ve markasını paylaşırsanız çok sevinirim sevgiler elif kuzuyu da tatlı yanaklarından öpüyorum elif

    YanıtlaSil
  4. Muy bonito trabajo.Me encanta Turquía.SIgo tu blog,desde Murcia España.María José

    YanıtlaSil
  5. çiçekler harika bahar geldi artık

    YanıtlaSil
  6. ayşen yörükoğlu14 Mart 2013 23:27

    ellerinize sağlık.size de mutlu bir haftasonu diliyorum.

    YanıtlaSil
  7. nurten; Bende aşağı yukarı aynı sebeplerden sevmiyorum sanırım şu ara aynı rutin olmasada nefret etmişim bir kere, oğulcuğunuzun geldiği haftasonlarının çok olması dileğiyle..

    mor düğme; :) yok içeri almıycam sadece çiçeklerini toplayacağım çok güzeller, vazoda çiçek takıntım var biraz :)

    körfezcadısı; O ip yeşil aslında ışığın oyununa gelmiş :) şık düğmeden alıyorum ithal ipler üzerinde marka yok, sadece renk tonu hoşuma gitmişti artık rengini beğendiğim her ipi alıyoruyum :)
    sevgiler bizdende öpücükler..

    Hola María, gracias por usted como mi blog .. :)

    gül; Evet süper :)

    Teşekkürler ayşencim..

    YanıtlaSil
  8. çiçekler bir harika...
    örgülere de maşallah...
    haftasonları güzel ama daha yorucu oluyor...
    mutlu haftasonları..

    YanıtlaSil
  9. Sana da güzel bir hafta sonu diliyorum:)
    (sevmesen de:))

    YanıtlaSil
  10. Such beautiful flowers. I wish we could hold on to spring for a very long time but out summer temperatures have creeped in and already we cannot stay a day without the air conditioning. You are always creating something so lovely. Beautiful crochet work. Have a wonderful day. Tammy

    YanıtlaSil
  11. Teşekkürler Semicim ;)

    Dear Tammy, I would like to continue longer than spring, summer season is also nice, not too hot in our country is very much hotter than you, of course there is, conveniences, sorry, my work makes me happy thank you very much esteem, you get a nice new week....

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...