4 Şubat 2013

Hala işte budur dediğim içime sinen renklerden oluşan örgüyü hala yakalayamadım. Muhtelif ebatlarda kareler örülüp örülüp bir başkasına başlanıyor. Sonra onlardan birşey oluşur belki. Örmeye gönlüm yok ama  bişeyler yapayım diye uğraşıp duruyorum sanki. 
Hal böyle olunca internet başında güzel çalışmalardan beslenirken rastladım bu şapkaya. Hadi deneyeyim dedim ve bırakıp kare motifleri oturup şapka ördüm bir tane.
Etrafı kumaşlarla dağıtmayı göze alabilsem aslında aklım dikişte, başına otursam kesin birşeyler yapacağım biliyorum. Parça danteller, işlemeler, küçük parça kumaşlar hepsi birleştirilerek birşeyler çıkacak ortaya. Boş zamanlarımda bol bol geziyorum el işi bloglarında sonra birbirini tetikleyen şeyler çıkıyor ortaya. Kafamın üstünde kocaman bir fikir bulutu ile geziyor fakat uygulayacak güç ve vakti bir türlü bulamıyorum.

15 yorum:

  1. Seni bilmem,ilk karedeki örgünün renklerine ben bittim.yastikta çok guzel gorunuyor....telefondan yorum yazmak òlùm yahuuu.....
    Bere de cok guzel....dikiş dikmek bama da iyi geliyor...zaten nette gezmekten iş yapamaz oldum...

    YanıtlaSil
  2. Bir kere de güzel olmamış desem ya burada gördüğüm bir şeye! 2 dakikada baktın ve ördün, nasıl beceridir maşallah anlamadım gitti:)

    YanıtlaSil
  3. Allahım, örme yeteneğine sahip eller istiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. beautiful pillow case, Derya! and a a cap too, loving the simplicity of granny stitch :) I loved your heart shaped pins, so adorable!
    have a crafty week!
    Anna

    YanıtlaSil
  5. elmalı kurabiye; Ben de telefondan yorum yazamıyorum, bilmiyorum aklımdaki neyse o rengi bulana kadar ör-bırak yapacağım galiba :)

    kitanacım, aslında çok kolay bu tığ işi yapmadığın için gözünde büyütüyorsun çok da zor birşey değil :)sağol beğendiğin için öperim sizi ;)

    Leylacım yapamayacağını hiç sanmıyorum sadece denememişsin sanırım :)

    Thank you so much dear Anna ;)have common tastes of our..

    YanıtlaSil
  6. ayşen yörükoğlu4 Şubat 2013 23:18

    derya hanım herşey çok güzel de ben de kalpli iğnelere bayıldım:)))))

    YanıtlaSil
  7. ben de iğne kutusu ve kalpli iğnelere bayıldım :))) eline sağlık bere de çok şık ve kullanışlı :)

    YanıtlaSil
  8. senin içine sinmiyor da ben bayılıyorum senin yaptıklarına Derya'cım:)) Şapka çok güzel, çok zarif, ellerine sağlık.) ben de el işi bloglarını gezinip gördüğüm her güzelliği yapmayı istiyorum ama ne mümkün, zamansızlık en büyük sorun, bir de yetenek kısmı var ki o da her zaman bulunmuyor ben de:)) sevgiler canım:))

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim ayşencim, bloglarda görüyordum hep o iğneleri geçtiğimiz gün bulunca çok sevindim aldım hemen :)

    Teşekkür ederim Nihancım :)

    YanıtlaSil
  10. Aslıcım vakitsizlik ve yorgunluk en büyük neden yoksa niye yapmayasın, yaptıklarımı beğendiğin için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  11. You constantly amaze me with everything you create so beautifully! It is so lovely to be inspired by so many creative bloggers. Wishing you a wonderful rest of the week. Tammy

    YanıtlaSil
  12. Renk seçimini hep seviyorum. Bu parça da cok güzel. Bere de öyle. Ve iğneler, iğneler... Kalpli kalpli ne hoşlar.

    YanıtlaSil
  13. Thank you very much, Tammy, I hope I'm working right now not knowing what to do with interest at the end of beautiful things. I'm so glad you like it;)

    Teşekkür ederim Edacım ;)

    YanıtlaSil
  14. hepsi birbirinden güzel ...ama o iğnelere bayıldım.Hazır annem bu aralar tekrar dikişie merak salmışken bulup ona da ,kendime de almalı...sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. bizden; Nerede oturuyorsunuz ?buradaysanız adresi vereyim yok burda değilseniz yollarım eğer isterseniz, aslında çok düzgün değiller daha iyi yapılabilirdi ama hiç yoktan iyidir değil mi:)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...