16 Ocak 2013

Kediler sabahın erken saatlerinde pencerelerimizi mesken ediniyorlar işte böyle. Bunlar mutfak kedileri.
Bugünkü menüde kısır var. Kısa aralarla yaptığım bir yiyecek oldu son zamanlarda. Bol yeşillik ve nar ekşisiyle beraber.
Dün ipler, tığlar tıkıldıkları yerde diyorken bugün Kızılay'da gözüme ilişen farklı bir renkle coşuverdim. Örgüde nedense hep bir jübile yapmak isteyip bir türlü başaramayan öte taraftan da hayatımın bir köşesinde ara ara yapabileceğim bir iş olduğunu bir türlü  kabullenemeyişimden kaynaklı sürekli bir tutarsızlık olmuştur. Hobilerini görev edinince böyle oluyor sanırım. Neye dönüşeceği belli olmayan bir parça ördüm, bugün coştum bakarsınız yarın yine vazgeçerim, şu aralar çok beterim..

11 yorum:

  1. Derya kedileri içeri aaaaaaallllll!!! :)))
    Kısırı da canım çok çekti yav...

    YanıtlaSil
  2. Deryaaa, kedileri içeri aaaaalllll!!!

    YanıtlaSil
  3. kısırı görünce bayadır yapmadığım aklıma geldi:)

    YanıtlaSil
  4. kediler çok tatlı.. kısır mükemmel gözüküyor..

    YanıtlaSil
  5. Bugün bizim de menümüzde kısır ve ayran vardı,afiyet olsun.Bonsai çiçekleriniz de çok hoş...

    YanıtlaSil
  6. Edacım iyi diyorsun da alamam ki ben, bir kedi ile aynı evi paylaşmak bu düşünceyi çok irdeledim, kuzu için ama zor epey zor, huyluyumdur, cinsimdir falan yani. Bahçede yemeklerini veririz, sularını eksik etmeyiz ama o kadar, ötesine geçemedim ben daha. Kısır nefisti valla, haydi yarın sende mutfağa

    acemi gelin; O zaman haydi mutfağa :)

    mormenekşeler; Teşekkürler..

    eftelya; Sizede afiyetler olsun, teşekkürler..



    YanıtlaSil
  7. Sen benim on yıl önceki halimsin sanki. Ben de huyluydum. Şimdi kedisiz ya da hayvansiz bir hayat düşünemiyorum. Dene! :))

    YanıtlaSil
  8. Kedicikler pek şirin, epeyde beslenmiş onlar, tombik tombik:) Ne zamandır yapmadım ben de kısır, hafta sonu yapayım bari. Bakalım yine neler döktüreceksin o yeni iple. Günün güzel geçsin:))

    YanıtlaSil
  9. keske komsu olma sansimiz olsa :) ancak sIk igne yapabiliyorum onu da yeni ogrendim. cok guzel seyler yapiyorsun,ozeniyorum :)

    YanıtlaSil
  10. kısırı ben de özledim,görünce özlemim daha da arttı...yeni güzellikleri heyecanla bekliyorum...

    YanıtlaSil
  11. Hello! I've been following your website for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Humble Texas! Just wanted to say keep up the fantastic work!
    Also see my site - what to do with swollen ankles

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...