11 Ocak 2013

Birgün bilemedin iki gün hızlı ve tempolu elişinden sonra fazla yorgun düştüm heralde derhal tembellik moduna geçiverdim. Aslında ortalığa dökmeyi göze alabilsem kumaşları dökecek, dikiş makinasını çıkarıp geçeceğim başına ama hiç cesaretim yok. O dağınıklığı hiç gözüm kesmiyor dolaysıyle ver elini tembellik..
Kendimdeki değişimleri gözlemliyorum, boş kaldığımda bir rahatsızlığım olurdu, çok zaman önce de değil hatta yakın zamana kadar, artık öyle hissetmiyorum, geri dönüşü olmayan ve beni hiiiç rahatsız etmeyen boşluk bomboşluk hissi. Mutlaka birşeyler yapmalıyım dürtüsü kayboldu gitti. Hafiften bir rahatlama bile var üzerimde. Soğuklara rağmen uzun yürüyüşler yapıyorum, aklımda denenecek tatlı tarifleri, masamda açmakta olan sümbüllerin kokusu... şimdilik güzel böyle.

15 yorum:

  1. Seni kendine çok haksızlık eder gördüm! Biraz da dinlenmek lazım değil mi, rahatlamayı sonuna kadar hisset, o uzun yürüyüşlerinde benim için de birkaç adım at, sümbülleri de kokla olur mu:))
    Bu arada sana yazdığım yorumlar kayboluyor neden olabilir? Spama mı düşüyor??

    YanıtlaSil
  2. Umarım bu durum biraz daha sürer. Zaman zaman soluklanmalı. Bunun sonunda yeni şeyler çıkar.

    YanıtlaSil
  3. Bende yoruldum son günler de galiba canım hiç bir şey yapmak istemiyor...ama o kadar da bekleyen isim var ki onları düşünmek bile strese girmeme yetiyor...bazen rahatlık en güzeli..aslında isler de bekleyebilir:) sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Kitanacım sana sonuna kadar katılıyorum, sürekli bir arayış ve kendini çözme hallerindeyim, deniyorum hepsini bir ara kendimi bulurum heralde :) spamı sürekli kontrol ederim, orada hiç rastlamadım yorumuna canım, bloggerın azizliği heralde.

    Umarım Edacım, yoruldum galiba, buna bloğum kanıt, geriye doğru gidip bakıyorum bazen kendimde şaşıyorum ne ruh hali varmış böyle bende diye, yoruldum harbiden :)

    mycolourfulllife; En zor durum işte, bekleyenler, bekleyen işler, kolaylıklar dilerim, yaptığımız işler stres yapmasın ama değilmi, keyifle yapılacak işler bunlar aslında. Bencede işler bekleyebilir önemli olan biziz unutmayalım :)

    YanıtlaSil
  5. tembellik iyidir bazen, bünyenin dinlenmeye ihtiyacı vardır, zaman zaman soluklanmalı böyle. hem sen zaten her dinlenmenin ardından tekrar tekrar harikalar yaratıyorsun. Hava çok soğuk ama soğukta yürüyüşün ayrı bir keyfi oluyor, insan neler neler düşünüyor, hayal ediyor değil mi?

    YanıtlaSil
  6. ebygale; Kesinlikle bunun en ateşli savunuclarındanım şu ara :)yaşasın tembellik, yürüyüşler harika vicdanımı rahatlatıp tatlılara yer açıyorum faydası da olmuyor değil hani, tabi kendinle başbaşa ne çok düşünce gelip geçiyor, hayaller fora..

    YanıtlaSil
  7. ohh tadını çıkar bu hallerinin, kendini sürekli sorgulamak çok yorucudur eminim... ve bu + ya çıkmayan sıcaklıklardaki uzun yürüyüşler için sana bravo diyorum :))

    YanıtlaSil
  8. hem tembellik edip,hem her işin üzerinden geleyim istiyorum...her yerde bir aposkal(gülme...lazların bir deyimi,yani her yerde başlanmış bir iş)...

    YanıtlaSil
  9. kısa bir mola gibi olsun sonra yine bu güzelliklere devam...Bir gün görmeyince merak ediyorum ben...
    yaptığınız yürüyüşler aslında kendi iç dünyanıza yolculuktur değil mi?,ne iyi geliyordur...tadını çıkarın...

    YanıtlaSil
  10. bazende tembellik yapacaksın hep çalış çalış nereye kadar
    :)

    YanıtlaSil
  11. sümbüllerin çok güzel görünüyor.kokuları buraları sardı şimdiden.arada mola vermek lazım deryacığım yeni başlangıçlara daha güçlü başlamak için.sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Nice flowers, I bought the same some days ago. Spring feelings :)
    Have a nice weekend.
    BEst regards, PiPa

    YanıtlaSil
  13. İyi akşamlar.. Yaptığınız örgü battaniyelere bayıldımm. Kendimi buldum adeta bu hevesle bende bir battaniye başlamak istiyorum nasıl ip kullanıyorsunuz? markası nedir? bu konularda bilgi alabilirmiyim??

    YanıtlaSil
  14. Nihancım biz epey aşağılarda kaldığımız için soğuğumuz o kadar da keskin değil sanki belki o yüzden yürüyebiliyorum ilk 5-10 dk bacaklarımı hissetmiyorum zaten sonrası süper :) aslında kendimi sorgulamıyorum eskidendi çok yoruyordum kendimi hem ruhen hem bedenen şimdilerde biraz daha toleranslıyım ne hissediyorsam oyum diyorum niye öyle değilime takılmıyorum pek.

    elmalı kurabiye; Bir ara benim de her köşede bir iş öyle mutluydum ama şimdi hiçbirşey yok asıl mutluluk buymuş valla.

    bizden; Sizin yorumlarınıza dikkat ediyorum hiç umut kesmiyorsunuz benden, biraz dinlen sonra devam diye :)teşekkür ederim, ben hergün olmasada buralardayım hep, bir ara hergün yazadım artık birkaç güne indi :)

    acemi gelin; Değil mi ama :)

    Fatmacım, inşallah gelip gidiyor bende hevesler :)


    Thank you so much dear Pipa, have a nice day to.. :)

    Bilge; merhaba, çok teşekkür ederim :) Size şimdiden kolay gelsin, battaniyelerimde kartopu gonca ip kullanıyorum tığımda 2,5 numara.

    YanıtlaSil
  15. bloğunuzu o kadarbeğeniyorum ki içten samimi kapıyı çalacak gelecek karşı komşum gibi:))keşke tanışma imkanımız olsaydı hep burada olun sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...