Küçük Mucizeler Dükkanı


Küçük mucizeler dükkanı  Sevdikleriniz için özel hediyeler bulabileceğiniz, el emeği ürünler olan bu güzel yer macerasına yeni başlayan taze bir dükkan. Sahibi Fulya hanım çok zevkli bir insan, özenle seçip oluşturduğu mekanında birbirinden güzel ürünleri sergiliyor, burayı görmeyi çok istiyorum, uzaktayım ama bir imkan olduğunda İstanbul'da gideceğim ilk yerlerden biri. Her köşede ayrı bir güzellik var, insan kendini kaybeder böyle bir yerde. İstanbuldaysanız mutlaka uğrayın derim. Atölyedeki work shoplar ve diğer aktiviteler için  Facebook sayfasından da takip edebilirsiniz. 
Gün içinde benden beklenen tüm işlerden sonra artık nihayet kaidemiz koltuk yüzü görüp dinlenmeye geçtiğinde hemen örgülerimi alıyorum elime. Arada bir de dünya genelindeki hamarat hanımlar neler yapmış diyerek internette uzun uzadıya gezintiler yapıp çok güzel örnekler buluyorum. Hepsi bilgisayarımda arşivlenip dosyalanıyor; "dene" ve "mutlaka yap" şeklinde :)

2 yorum:

  1. Bir gün bu dükkana gelecek olursan haberim olsun,hemen koşarak gelirim...bu güzel dükkana uğramak için bir sebebim daha çıkmış olur..

    YanıtlaSil
  2. elmalı kurabiye; Çok teşekkürler, inşallah gerçekleştiririz :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...