14 Aralık 2012

Şu ara kızıyorum kendime, çabucak vazgeçiyorsun diye. Mutlaka yapılacak daha çok şey var. Kolay geliyor bir kenara çekilip vazgeçmek. Yapacağım dediğim şeyler için hiçbirşey yapmadan duruyorum, bugün ufak bir iç hesaplaşma var bende.
Her türlü talihsizlikler ve zorluklara rağmen diyorum ya mum ışıklarım var diye onlar yanıyorlar kararma böyle diye. Bazen çok karamsar olabiliyorum, ne yapayım yaşanmışlıklar kulağımızda küpe dururken hep bir temkin ve korku var içinde yine mi yanılıyorum diye. İnsanız yanılacağız, yenileceğiz, yeniden başlayacak belki hepsini yenibaştan birdaha yaşayacağız ama inatla bunu kabullenmeyip emniyete almak istiyor insan kendini. Konudan konuya atlıyorum kafamdaki karmaşayı aynen buraya aktarıyorum :)
El emeği emekçileri dayanışması yaşadım geçtiğimiz gün, Yasemincim en hızlı şekilde ulaştırdı bana, oyuncak örgü denemelerim için malzemelerimi, desteğin içinde çok teşekkür ederim ustacım ;) Haftasonunun mutlu edemediği tek insanım sanırım, bugünü dörtgözle bekleyen herkes için mutlu haftasonları..

4 yorum:

  1. hi, Derya! Everyone has ups and downs...hope you are fine.
    glad you received that toy knitting kit:) your snowman lantern looks so cozy:) take care, Anna.

    YanıtlaSil
  2. Hi Anna, I'm living life a lot of ups and downs, thankfully you and this blog, and I'm so much better, thank you very much for the comment, I wish you a happy weekend .. :)

    YanıtlaSil
  3. ne demek Deryacım:) ben çok teşekkür ederim.

    örelim çok çok...



    bayıldııım takıldım kaldım işte tam buraya "artık bir bireyim ve benim isteklerim önemli, benim dediklerim olsun istiyorum, olamıyorsa nedenini ve niçinini dinlemek istemiyorum"

    YanıtlaSil
  4. puantiyeleriniz bana fikir verdi :) tesekkür edermm. tekstıl kalemı ıle rast gele yaptınız sanırım ::) nerde kullandınız acabaa :):)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...