3 Kasım 2012

Bana yazdığınız içten öneri ve tavsiyeler için çok çok teşekkür ederim. Tüm bunlara kulak kabarttığım için akşam elimde sonucu bir yere ulaşmasa da örgü adına birşey olması için bir başlangıç yaptım. Örgü örmenin gerçekten iyi geldiğini bilsem de yapamıyordum. Şu an akşamdan beri iyi gidiyoruz tahtaya vuralım.
Havalar soğudukça battaniyelerimiz bir bir ortaya çıkıyor. Bunun renklerini seviyorum. Yalan dünya dizisindeki yeşil koltuğun kolçağında görüp vurulmuş ve hemen başlamıştım.
Bugün kendime ait bir köşe hazırlamaya çalışacağım. Ivır zıvırıma kolay ulaşabileceğim ve rahatça dağıtabileceğim şekilde. Aslında çok biriktirici birisi değilim aksine tenha olmayı çok severim. Ama bir türlü eritemediğim bir kısım var ki onlara çözüm bulamıyorum. Bulduğum zaman kendime de yer açmış olacağım.
İçimdeki enerji kıpırtılarını kaybetmeden kolları sıvayacağım. Geçen link verdiğim yazıdaki bir takım şeyleri uygulamaya çalışıyorum. Mesela sabah ve akşam içilmesini önerdiği karbonatlı ve elma sirkeli su gibi. Asit-baz oranını dengelemenin de faydası olur muhakkak. Birazdan da yürüyüşe çıkacağız kuzuyla. Mutlu haftasonları...

8 yorum:

  1. gerçekten battaniye çok tatlı...kış grisi ve battaniye kırmızısı,severim ;)

    YanıtlaSil
  2. bana da örgü en ii gelen şey gerçekten, iplik satan yerlere gitmek bile iyi geliyor ruhuma...sonucu bir yere ulaşmıyor deme ne güzel yerlere ulaşıyor, yapmayı bilemeyenler senin yaptıklarınla aynı keyfi yaşıyor bence..
    son postu senin için yazdım ben :)
    bu arada bir ara yeni adresini bana ulaştırırsan ne sevinirim..

    YanıtlaSil
  3. Hadi bakalım kolay gelsin renkler çok güzel uymuş, ben de motiflere devam ediyorum, şu asit baz dengesi yazısını okudum daha önce ama başlayamadım daha, artık kendi evime gidince yapacağım inşallah:)

    YanıtlaSil
  4. Çanta çok güzelmişş :)

    YanıtlaSil
  5. Deryacım,
    Aman bak; şu ıvır zıvırdan kurtulmaca ve kendine bir yer açmaca konusundaki zaferin bana ve eminim büssürü kişiye ışık tutacak ;-) Yok anacım yok, akşama kadar plan yapıyorum sanıyorum ama her akşam gene getirdiğim bay ıvır ile bayan zıvır bana bi tarafıyla da gülüyordur biliyorum ;-)
    Yeni renklerin de harika, hadi bakalım kolay gelsin, huzur versin.
    Kuzuyu öptüm.

    YanıtlaSil
  6. Şule; Teşekür ederim :)

    fundacım teşekkür ederim okudum battaniyene de bayıldım, bitirince muhteşem olacak, varsın yavaş ilerlesin, adresimi yazarım tabi, öperim ;)

    Fadiş; Teşekkür ederim sizede kolay gelsin o zaman motiflerde, asit baz dengesi için içilecek şeyleri içebilirseniz süper ben biraz zorlandım doğrusu :(

    Leyla; Teşekkür ederim, hepimizin kalbini çalıyor bu desenler :)

    Ececim yeni resmini çok beğendim, neredeyse boyum kadar bir torba şey çıkardım evden, şimdilik bir ufak hafifledi ta ki ben yenilerini toplayana kadar :) teşekkür ederim canım ;)

    YanıtlaSil
  7. bloğunuza baktım her şeyler çok güzel sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. merhabalar battaniyeyi çok beğendik de boyutları ve tam görünüşünü paylaşabilir misiniz? teşekkürler:))

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...