1 Ekim 2012

Haftasonu boşluklarda biraz internet gezinmelerimden yaptım. Her zamanki ilham kaynaklarım beni yine şaşırtmadı. Çok güzel işler vardı. Yukarıdaki örtüyü çok sevdim ondan yapmak istiyorum resim buradan. Henüz tam anlamıyla kullanıma alamadığım ama gördükçe de kendimi yapmaktan alıkoyamadığım birşey bu örtüler. Aşağıdaki minikler de denemeyi düşündüklerim.
Yeni hafta güzel olur inşallah. Üzerimdeki yılgınlık ve tembelliği daha iyi hallere dönüştürebilmeyi umuyorum...

5 yorum:

  1. ya dantelin yeniden bu kadar rağbet görmesi çok güzel. bu örtüleri nerede kullanacaksınız. ben örsem kullanılır mı acaba diye ikilemdeyim?

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Nihan yazdığım gibi aslında bende henüz aktif şekilde kullanabiliyor değilim ama seviyorum sevdiğim için yapıyorum belli olmaz bir gün işlevsel şekilde kullanırım belki :)

    YanıtlaSil
  3. hepsi ayri ayri guzel...yap Deryacim bende zaman buldukca bu aralar ki$ hazirliklari yapiyorum..:))...senin bloguna ugruya ugruya bende ba$ladim orguye..:))

    YanıtlaSil
  4. rozerin'in annesi; Bılaştırırız biz öyle ucundan köşesinden örgüye, kolay gelsin ;)

    YanıtlaSil
  5. Deryacigim, benim yaptigim krem renkli modeli burada aldim ben..youtube'da (Crochet Round Shell-Catherine's Wheel - Harlequin Stitch - Double Crochet) diye geciyor...gorsel olunca daha kolay cikarttim modeli ben...:)) umarim bulabilirsin olmadi ben anlatmaya calisirim diyecem ama pek beceremem hic denemedim daha...belki resimli yada video olarak bir ara denerim...sevgiler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...