Zeytinyağı "Fabrika - Müzesi"

 Son durak Küçükkuyu Adatepe zeytinyağı müzesi oldu.
Müzeyi gezdikten sonra müze dükkanından buraya özel yağlarımızı, sabunlarımızı aldıktan sonra dönüş yoluna  koyulduk. Tatile doyum olmaz tabi bu yıllık bu kadardı.
Not; Pek çok şey gibi yorumları da epey ihmal ettim cevaplayamadığım yorumlar için özür dilerim. 

10 yorum:

  1. çok benzer bir tatil yapmışız ;) benim bloğumda da bir zeytinyağı fabrikası bekliyor sizi :) kuzey egede ben de bi ömür yaşarım diyenlerdenim. sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. pembe kabuk; Kesinlikle bende :)

    YanıtlaSil
  3. Gecen sene de biz ziyaret etmistik. Cok guzel bir muze, hele maketler cok sirinler degil mi?

    http://berceste.blogspot.com/2011/08/adatepe-zeytinyag-muzesi.html

    YanıtlaSil
  4. berceste; Evet çok beğendim bende.

    YanıtlaSil
  5. hoş geldiniz kuzucuk ve tatlı annesi... özlendiniz...

    bu arada, buralara kadar gelmişken keşke buluşup tanışabilseydik... her yıl o bölgeye yaptığımız geziyi bu yıl da tekrarlamayı çok istiyorum ama hiç zaman bulamadık henüz... ekimde inşallah.

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir tatil olmuş gerçekten.ama geri dönmenize sevinmedim desem yalan olur yeni elişlerini merakla bekliyorum:))

    YanıtlaSil
  7. Derya hanım nihayet aramızdasınız tekrar. Az önce farkettim yeni yazılarınızı, bizim buralarda Körfez tarafındaymışsınız Cunda ve Ayvalık gezisi mutlaka süper olmuştur sizin için. Balıkesir'liyim ben. Keşke bizim eve de uğrasaydınız da misafir etseydim sizi ve ailenizi. Kimbilir belki bi gün olur mu sizce de.

    YanıtlaSil
  8. Hoşbulduk Ruşencim çok teşekkür ederim zaten küçükkuyu ve asos tarafında kulaklarınızı çınlattım, bir günlüğüne uğradık uzun soluklu olsa en azından temasa geçip tanışalım diyebilirdim çok da güzel olurdu :)

    gonca; Bende henüz elişi bazında hareket falan yok ne yapıcam bilmiyorum :) çok teşekkür ederim bende blogları okumayı, yorumları ve bişeyler yazmayı çok özlemişim..

    Nur; O bölgede bloğum sayesinde tanıdığım bir Ruşyena ve siz varsınız, ikinizinde kulaklarınızı çınlattım oralardayken, daha öncede yazmıştınız çünkü hatırlıyorum, ayvalıkta birkaç gün geçirdik ama diğerleri günübirlik sayılırdı, daha geniş vaktimiz olsa mutlaka haberleşmek isterdim tanışmak için, belli olmaz kısmet diyelim çok da güzel olurdu çok teşekkür ederim söylemeniz bile çok mutlu edici :)

    YanıtlaSil
  9. Bu fabrikanın önünden defalarca geçtim ama içini görmemiştim, hep bir gidilecek yere varma telaşı nedense...Şimdi ilk gidişimde ben de gezeceğim, karar verdim:)

    YanıtlaSil
  10. Kitanacım tavsiye ederim ben severim birşey müzelik ve eski ise beni çeker, burada da geçmişe ait parçalar vardı dolaşmak güzeldi, müze dükkanını da çok sevdim, umarım sende beğenirsin :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...