Bir parantez

Yaz sezonunun bitip nihayet sevdiğimiz tek tük dizinin de ekranlara dönmeye başlaması sevindirici. Mümkün olduğunca tv'nin az açılmasına özen göstersem de söz konusu favorilerim olunca bu kuralı bozuyorum. Bu dizide ve karakterde ne var ki böylesine sürüklüyor bizi peşinden, deliliği mi, zaman zaman içimizden geçse de dışa vuramadığımız sayıp sövmesimi, yaşadığı acılar mı? ya da hakedenlerin suratına yapıştırdığı sorgu odası tekmeleri mi. Bilmiyorum işte ben seviyorum. Diğer yeni başlayan polisiyelerin, yeni evde fav listesine dahil olan belgesel kanallarıyla beraber bizim ekran epey şenlendi.
Şu ara radyoda bulduğumuz trt kanalı ile radyo dinlemek daha bir keyifli hale geldi bende. İlkokula giderken her sabah açılırdı radyo evimizde ve orada dinlediğim türküleri ve müzikleri duymak çok hoşuma gidiyor o günlere gidiyorum, Çınar'da da bende olduğu gibi kulağında kalacak bir radyo anısı ve popülerin dışında başka müzikler de olsun istiyorum. Zaten geçen yıl ki seğmen gösterisinden beri ara ara dinliyoruz kendisinden "emmişim de gümüşüm.... " şeklinde birşeyler. Radyo da müzikler çok hoş sadece bazen spikerler o kadar incelip bükülüyorlar ki, kurulan cümlelerle ortaya tuhaf  hatta komik sunumlar çıkıyor keşke çalan müzikler gibi daha doğal olabilseler tek handikapı bu :)  (fotoğraf internetten alıntıdır)

6 yorum:

  1. Ankara`da yaşayıp Behzat Ç.izlemeyen yok sanırım:))Hayırlı olsun yeni dönem:)
    Radyoyu annemler de çok dinlerdi, annem hala dinler. Tüm gün açıktır nerdeyse. Bizim evde de arada açıyorum.

    YanıtlaSil
  2. evet yaa, başladı sonunda, bu sezon bir delinin hatıra defterine de bilet bulmak için uğraşacağım, geçen sezon alamamıştım da çok içimde kaldı :)

    YanıtlaSil
  3. Biz de bekledik amirimi dört gözle:) Bir de uyuyakalmayıp sonuna kadar izlesem süper olacak:)
    Radyo sevmezdim ben küçükken, hep ağır şarkılar çalan bişey sanırdım ruhum sıkılırdı demek anne-baba doz aşımı yapmışlar. Sizin ayar yerinde ki kuzuyu sarmış:)

    YanıtlaSil
  4. Semicim genel olarak bir sempatiği var sanki bu dizinin bazen yollarda rastlıyoruz çekimlerine hatta bizim mahallede de çok geçiyor izliyoruz tv de kendilerine rastlayamıyoruz :)
    radyo benimde herdaim var, özellikle yalnızken..

    anne kaleminden; Nihancım umarım bilet bulursun bende şansımı deneyeceğim bakalım sezonluk biten tarzdan galiba ama bizde izlemek istiyoruz kardeşim izleyen bir daha gelmesin :)

    Kitanacım,şu ara öyle olur artık hemde öyle tatlıdır ki o uykular bende çok uyuklardım, internet sağolsun ordan izlersin kaçırdığını sen keyfine bak canım :) hakikaten o dönem ağırdı ama malum bizde ufaktık o türküler falan pek de uymazdı ama kalmış işte aklımda şimdi o günlere götürüyor diye nasıl memnun dinliyorum anlatamam :)

    YanıtlaSil
  5. Ben çok seviyorum bu diziyi.Hele Arka sokaklar dizisinin yapay karakterlerinden sonra Behzat tam yerine oturuyor.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...