21 Eylül 2012

Tatil ve ara kapatma postlarının ardından nihayet bugüne geldik. Güne erken başlıyoruz, kuzuyu okula bıraktıktan sonra bana kalan zamanın henüz verimli kullanımını gerçekleştiremedim çünkü hala bir takım koşturmacalar içindeyim. Dikiş kursuna yazıldım şimdi heyecanla başlayacağı günü bekliyorum. Bu kış önceden beğenip bir kenara attığım kumaşlarımı dikip dikip giymek istiyorum.
Kuzunun beslenmede ki çikolatalı ekmek günü en çok bana yaradı galiba. Mutfağa girip çıktıkça bir kaşık derken haftasonunu bulmadan kavanozun dibini göreceğiz gibi geliyor.
Bir hafta daha bitti. Artık elişi anlamında birşeyler yapmak istiyor ama ne yapacağımı bilemiyorum. Aslında yarım ripple yastığım var hazırda inanması güç ama nedense örgü hiç içimden gelmiyor şimdilik. Geziniyorum neler yapılıyor şu ara onları izliyorum umarım bir ucundan başlayabilirim... Mutlu haftasonları olsun..
Gazetede okuduğum m.ö'ye ait hitit duasına takıldım. Zaman değişse de insanoğlu hiç değişmemiş o zamanda birşeylerin peşinden koşup duruyormuş demek ki. Okumayanlar için tık..

10 yorum:

  1. Deryacım hoşgeldin nasılsın umarım tatil iyi geçmiş ve dinlenmişsindir görüşmek üzere canım

    YanıtlaSil
  2. deryacım post bombardımanın süper oldu affettik seni :)öncelikle tatilde bütün stresini atmış, gezmiş ,görmüş olarak döndüğüne sevindim...
    sonra dikiş kursuna yazılmışsın süper olmuş hayırlı olsun, bende araştırıyorum nereye gitsem diye...
    son olarak hayal ettiğin eve çıktığına çok sevindim benim rüyalarım çıkar demişdim sana değil mi?ne demişdim bahçeli eve çıkmışsınız demişdim :)

    YanıtlaSil
  3. deryacım ben de sen den sonra bir ev taşıma telaşı yaşadım, daha tam olarak da bitmedi, uzak kaldım ben de blogumdan bir süredir, dönerim inşallah yakın zamanda, sen epey özlettin ama kendini, içinden örgü örmenin gelmemesine şaşırdım ama bazen olur hepimize, sevdiğimiz şeylerden bir süre uzak durmak, özlemek isteriz. yapacağın güzellikleri bekliyorum sabırsızlıkla:) sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Dikiş kursuna yazılmana çok sevindim.Çok güzel şeyler çıkaracağına eminim.Çınar sabahçı galiba hemen de geliyorlar yahu.Benimkilerde öğlenci:)Bir gün önceden plan yapmazsam hiç anlamıyorum nasıl geçtiğini zamanın.

    YanıtlaSil
  5. Hoşbulduk Aynurcum, çok teşekkür ederim :)

    Arzucum öncelikle artık hayatımdaki kritik dönemlerde senden rüya isteyeceğim valla :) demiştin hakikaten. Dikiş kursu için mahalledeki belediye kurslarına yazıldım ben, nasıldır bilmiyorum gerekli kişi toplanırda açılır inşallah :)

    ebygale; Sizede hayırlı olsun o zaman yeni eviniz, uzunca bir süre eşyalar yerli yerini bulamıyor zaten, işi çok ama değişen ortam iyi geliyor sanki bilmiyorum ben öyle hissediyorum, örgü öyle battaniye tarzı uzun soluklu işler çok uzak geliyor ama ufak tefek bişeyler yaparım, örgüye yeminimi hep bozmuşumdur :)

    Baharcım,Çınar sabah gidiyor öğlen geliyor, bende de vakit çabucak geçiyor, okul olayı koşturmaca hep zaten. Dikiş kursunu merakla bekliyorum nihayet bir öğretenden öğreneceğim diye, mahallede sayı yetersiz olurda açılmamazlık olmaz inşallah beklemedeyim :)

    YanıtlaSil
  6. Canım harika olmuş bu dikiş kursuna yazılman daha kimbilir neler neler yapacaksın. Bu nutella virüz gibi valla ya bir başladın mı çabucak sonu geliveriyor kavanozun anlayamıyoruz nasıl oluyor:):)tabaklarına bayılıyorum ay pek de cici ciciler karelerde içim açılıyor. Yazılarını özlemişim birkaç sefer okudum yenileri ama yorum yazamadım şimdi neyse bu berbat internetle bile başardım aferim bana:)öptüm kocaman. yeni haberleri bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim Tuğbacım, merakla bekliyorum bakalım kursu. Nutella'dan şüphelenmiyor değilim içinde bişey mi var bağımlılık yapıyor diye valla. Sen seversin benim tabakları biliyorum bu yıl da olmadı ama Ankara2ya gelince bize bekliyorum unutma, öpüyorum bende sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  8. Dikiş kursu mu?!
    Sen gayet güzel dikiyorsun bence. Kursun içeriği ne?

    YanıtlaSil
  9. Semicim benimki kendime göre uydurarak yapmaya çalıştığım işler, profesyonel anlamda bir yerden birşey görmüş değilim doğaçlama gidiyor istedim ki bir kumaşın yönü, biraz daha dikiş bilgisi en basitinden bir etek dikebileyim kalıp çıkarayım derken mahalllemizdeki belediye kursuna yazılıverdim, dikiş öğretilecek sadece benimde ilk deneyimim olacak gidip göreceğiz :)

    YanıtlaSil
  10. Temel bir kurs yani...
    Haydi bakalım, sonrasında paylaş bizimle neler öğrendiğini:)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...