2 Ağustos 2012


Ticari işler bir parça beklesinler bir köşede. Blog da bir süredir melankoli yaşamadığımı farkedip hemen o açığı kapatmak üzere yazmaya başladım. Bir süre gayet iyi giden ruh hali, fani oyalanmalar bitince kaldığı yerden devam etmeye başladı. Hepsine kuzuyla tatil için gün sayarak katlanmaya çalışıyorum. Geriye sayım başladı dersek yanlış olmaz. Yeni bir yer görmek, yola çıkmak, kısa süreli de olsa buradan uzak kalmak iyi gelecek umarım. O güne kadar da havada asılı bekleyen ev mevzuları da bir yere varacak diye bekliyorum. İnşallah bizi mutlu edecek şekilde sonuçlanır. Sonrasında yeni bir ev, yeni bir yerde yaşama fikri de heyecan verici, sonra onunla ilgili detaylarla boğuşmak istiyorum ama ne olur istediğimiz yer olsun. Evrene mesaj üstüne mesaj yolluyorum günlerdir.
Lunapark benim kabusum onun sevdiği yer. Güvende olmak deyimi oralarda geçerli değilmiş gibi geliyor bana.
Neyse ki tüm bu sıkıntılar içinde yüzümü güldürüp bazen bitirdiğim, umut kestiğim şeyler bana hayır daha değil dedirtiyor. Çok güzel kalpler çıkarıyor karşıma.

2 yorum:

  1. lunapark ve güven ikilemi konusunda sana katılıyorum

    YanıtlaSil
  2. The English translation is very hard to make sense of, but it sounds like there is something going on and you are hoping for a positive outcome so I wish you all the best. Loved seeing all your pretty handcrafted items in the previous posts. Take care! Tammy

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...