Dikişler

Bugün çok azimliydim. Meşgul olmak güzel şey gerçekten de, insanı gereksiz pek çok şeyden uzaklaştırıyor geri dönmemek üzere. Aklımda denenmeyi bekleyen işler tek tek hayata geçiyor bu sayede.
Bu kadar seri olacağımı bende tahmin etmiyordum. Yıllardır çanta dikmenin bir sonucu galiba. Ama bu defa içleri astarlı sadece bu hariç. Açık renklerin içine astar uydurmak zor, içteki kumaşın üzerine düşen gölgesi çantayı çok çirkinleştiriyor, kendi tonunda bir kumaş gerek ama ben astar olarak farklı desenler kullanmayı seviyorum.
Hediye etmeyi düşündüğüm arkadaşlarımı da hesaba katarak başlamışken birkaç tane diktim. Malum sezon tatil sezonu plaj çantası olarak kullanılabilir. Test edilip onaylandı benim tarafımdan, gayet kullanışlı :)
 Bahsettiğim dantel yaka. Ben önce bu kumaşı düşünmüştüm sonra vazgeçtim.
Temmuz hediyeleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor, küçük bir tüyo.

10 yorum:

  1. deryacım dün blogunu dışarıya kapalı görmüştüm... bugün açılmış... ancak güncellelemerin bize ulaşmıyor... hem kumanda panelimde hem de bloglarımın takip ettiğim bloglar listesinde güncellenmiyorsun... haber vermek istedim.

    YanıtlaSil
  2. merhaba derya gerçekten çantalar güzel olmuş ellerine sağlık bu yıl bu çantalarda birçok mağazalarda yerlerini almış durumdalar oldukçada çok amaçlı kullanılabilirler hem üretmek güzel hemde bir çok düşüncelerden uzakta olmak çok güzel kandilinizi kutluyorum

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel, hem desenini yap kumaşın hem de dik ne marifetlisin maşallah. Dantel yakayı da çok sevdim çok kibar. Çantaya ise söz bulamıyorum şu sıralar böyle matbaa baskısı gibi gazete baskısı gibi desenleri çok seviyorum. Acaba güzel bir yastıkmı bu yaptığın sanki bana öyle geldi:)
    İyi tatiller.

    YanıtlaSil
  4. kumaşlar çok güzell... bir önceki posttakilerde çok güzel bayıldım. Ben de çok ama çok istiyorum bir dikiş makinesi çükğ gercekten hiç el becerim yok. küçük bir makine alsam diyorum belki ufak tefek bişeyler yaparım. ellerinize sağlık gerceekten bayıldım kumaş manyağı biri olarak... sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. ilk resimdekiler kumaş boya kalemleri mi? Ne güzel olmuş puantiyeler öyle:) çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  6. heyyooo bayıldım bunlaraa hele o puantiyeli kuaş ve çantalar harikaa istiyorummm :) ellerine sağlık tatlımm

    YanıtlaSil
  7. çantaları çok beğendim canım eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  8. dün bloğunuza giremedim,izin reddedildi,davet gerekiyor dedi,nasıl ulaşırımı düşünürken ,bugün açabildiğimde sevindim...bu arada çanta çok güzel olmuş elinize sağlık,sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. Aramıza hoş geldin, sevindim:)
    Aynı kumaştan ben de çantalar dikip ablamlara hediye ettim. Tam yazlık gerçekten:)

    YanıtlaSil
  10. ruşyena; Bazı saçma nedenler dolayısıyla kısa düre kapalı idi, kusura bakmayın, galiba ayarlarla oynanınca birşeyler olmuş olabilir, umarım düzelir. Haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim :)

    serpil; Teşekkür ederim sizinde kandiliniz mübarek olsun, çantaları beğendiğinize sevindim :)

    Fadiş; Teşekkür ederim, kendi desenini yapmak hoş aslında, evet home yastık olacak :)

    damla; Birşeyler denemek için makine edinmeyi beklemeyin, ben elde de birşeyler yapıyordum makine gelene kadar, sizde böyle basit bir torba çantayla başlayabilirsiniz, iğne ardı dikişle makine kadar sağlam oluyor :)

    evimbenim atölyem;Teşekkürler. Evet tekstil kalemleri, bir puantiye meraklısı olarak denemek istedim, şeklini çiz, istediğini dik, büyük özgürlük :)

    sed; Teşekkürler :)

    anne kaleminden; Sağol Nihancım :)

    bizden; Geçici süreli ulaşım sıkıntısı için özür dileriz, olmadık nedenlerden dolayı öyle gerekti, beğendiğinize sevindim, çok teşekkürler :)

    Hoşbulduk Semicim, değil mi bende çok sevdim :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...