3 Temmuz 2012

Ankara'da havaların bol esintili ve hafifleyen sıcağı ile bugün dışarı attık kendimizi. Gölge yerlerde diken diken olduk estikçe. Dünden beri annesinden daha çok sıkılan kuzu stres attı biraz. Rotamızı da o çizdi. Kızılay'da birkaç işimizi halledip oradan yegane mekanımız Ulus'a geçtik.
Ulus bir zamanlar bulamıyoruz diye yakındığımız güzel desenlerde baskılı kumaşlarla dolmuş, epey yaygınlaşmış adım attığımız yerde bunlardan gördük hep. Biraz kalınlar ama olsun bu da bir başlangıç, arz ve talebe göre birşeyler değişiyor anlaşılan bu piyasada.
Olmazsa olmaz duraklarımızdandır parklar. Gezdikçe Ankara'nın dört bir yanındaki her parkta oynamışlığımız olacak bu gidişle.
Ben dayanamayıp yine birkaç parça kumaş aldım. Ablamın yıllar yıllar evvel ördüğü dantel bir yaka vardı, belki anlatınca kendinden hatırlayanlar olabilir, o danteller gecelik falan yapılırdı yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi eğer becerebilirsem ben gömlek yapacağım. Sevgili Arzu'nun tavsiyesiyle güzel astarlık kumaşlar aldım çok uygun fiyatlara, bu arada gözüme takılan kuşlu ve mini çiçekli iki kumaş daha. Artık peyder pey dikmeye başlayacağım bunları. Temmuz ayına da giriş yaptık yeni çekiliş için sürprizlerde hazırlanıyor bir taraftan.

6 yorum:

  1. Hepsini de güle güle kullan güzel desenler:)

    YanıtlaSil
  2. Fadiş, teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. MERHABA
    Sormak ayıp olmazsa bu kumaşlarında metresi şık düğmedekiler kadar uçuk mu?Bu arada sizden ilham alıyorum yapacaklarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. evrensel; Merhaba, ayıp olmaz tabi:) bunlar şık düğmenin yarısı kadar metresi 10 ila 12.5 arası değişiyor. Ama yapıları çok farklı bunlar daha kalın, yastıklık döşeme kumaşları gibi, çok teşekkürler, epey çalışıyorum bu ara, yakında hepsi burada :)

    YanıtlaSil
  5. canım çok güzel kumaşlar almışsın hele kuşluya bayıldım...astarlık kumaşları bulmana sevindim....

    YanıtlaSil
  6. Kumaşlara bayıldım,en güzel şekilde kullanacağına yaptıklarını merakla bekliyor olucam ...sevgiler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...