16 Temmuz 2012

Pek yapmadığım birşeydi, her gün post girmemek. Şu ara epey yoğun geçiyor bizde, içinde hayırlı işler var, koşturmalar, arayışlar derken istemeden de olsa uzak kaldım biraz, hatta özledim birşeyler yazmayı. Epeydir  dağıttıklarımı toparlayıp düzene koyma derdindeyim. Bekleyen elişlerim, kalk gidelim diyen evim, günlerdir yemek pişmeyen mutfağım derken raydan çıkmış herşey beni bekliyor. Hiçbiri için eskisi gibi bir telaş veya rahatsızlık hissetmiyorum. Ev  mi pismiş? temizlenir, yemek mi yok? yapılıverir halleri hakim. 
Bugün evimizin yüzü güldü, sıcakta süpürge ile çalışmak ne büyük eziyetti, sonrasında günlerdir yolunu unuttuğum mutfağa girdim güzel bir biber dolma, yanına birkaç tane de soğan dolması, kuzuya da sütlaç. Şükür bugünkü mutfak mesaisi de bitti.
Birşeyler her zamanki gibi yine vaktini bekliyor bizde, öncesinde yaprak kımıldamıyor, hatta kımıldatamıyorum. Bir yerden başlayıp sonrasında sökülüp gidecek biliyorum benim işlerimin tarzı öyledir hep birde şu bekleme kısmı olmasa iyiydi. İyi haftalar olsun... 

11 yorum:

  1. Benimde sorunum bu 'başlamak' sonrası geliyor ama o harekete geçememe yokmu.İnşaallah güzel haberlerin olur.

    YanıtlaSil
  2. sanki sizden iyi haberler gelicek gibbi hissediyorum..pek yanıltmaz beni onlar ..bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. modabahar; Hepimizin derdi farklı, bende başlayıp başlayıp sonra hangi biriyle ilgileneceğimi bilemiyorum, ahhh inşallah teşekkür ederim, sizlerden gelen güzel enerji ve temennilere güveniyorum :)

    fundacım inşallah canım, çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. ayşen yörükoğlu16 Temmuz 2012 23:09

    herşey çok güzel olacak:)kolaylıklar diliyorum.

    sevgiyle,

    YanıtlaSil
  5. deryacım ben de tereddüt etmiştim biliyosun ama sistemlerindeki düzeni görünce çok şaşrdım..faturayı mailine gönderiyolar hemen ve 4 günde ulaşıyor ups kargoyla..hazır indirim varken sen de mutlu et kendini bence :) takıldığın bişi olursa yardımcı olurum ben

    YanıtlaSil
  6. Deryacım, sağlıklı mutlu olalım da ev işleri bir şekilde yola girer, yapılır, dert etmeye değmez. İyi haftalar sana da, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. merhaba derya sorunların biri bitse diyeri başlıyor ,bu yüzden sabırla olayların ve sorunların üstüne giderek halletmeliyiz ,ben bir yazı okumuştum ,bu dünyanın yükü size ağır geldiğinde bu dünyanın geçiçi sizlerinde bir fani olduğunu hatırlayın ve hiçbir şeyi kendinize yük etmeyin diye ben bu sözden etkilenmişdim

    YanıtlaSil
  8. deryacım selamlar seni her zaman takip ederim çekilişlerine katılırım hatırlarsın artık bende bloğu olanlara katıldım beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler Ayşencim :)

    fundacım süper gerçektende beni blogdan okuyup ck sevgimi gören bir okurum bu ay sonu türkiyeye gelirken bana da birkaç parça getirecek artık indirimi kaçırırım herhalde ama onunkiler bir gelsin bende ona göre bir sipariş vereceğim artık :)

    ebygale; Aslınd ailk defa işleri takmıyorum ama ev değiştirmek aramak bulmak beter işlermiş falan filan ama yinede teşekkürler :)

    serpil; Güzel söz gerçektende, teşekkürler :)

    aynur çelik; Hatırlamazmıyım, hayırlı olsun bloğun keyifli paylaşımlar :)

    YanıtlaSil
  10. soğan dolmasına bayılırım

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...