17 Temmuz 2012

Akşamın serinliğinden faydalanıp yapabildiğim işler var neyse ki, gündüz pek imkan yok hem sıcak hemde sıcağa rağmen dışarı çıkılması gereken durumlar, asfalta yumurta kırmak isteyen kuzu, birazcık bunalınca iştahı kabaran anne, iştahım düşman başına, tartılmaya korkuyorum şu ara.
Sokaklarında bize de bir yer var mı? ne olur hayalimizdeki evi çıkar önümüze. Bugün bana tuhaf gelen bir programa rastladım, astrologdu sanırım anlatıyor, evde gerginlik olmasın diye dört bir yana yumurta koymak, kuru soğan kesmek, sonra mülkünü satmak isteyenin bozuk para gömmesi, topraklaşma gibi ilginç ritüeller anlatan bir programdı, sonuna kadar dayanamadığım için kızdım kendime acaba hayalindeki evi bulmak, iyi insanlarla karşılaşmak için ne yapmak gerekli ki?

7 yorum:

  1. ne yapmak gerekli biliyomusun hayal etmek ve gerçekten o evi bulacağına inanmak gerekli hatta çizebilirsin bile odalarını filan iyice içinde olmalısın hayalinin..sen bi evrenden torpilim varı okusuna tam da bu günlerde..ben çok torpilliyim ve çok inanıyorum buna :)

    YanıtlaSil
  2. o sokak ne kadar güzelmiş hele camekanlı teras :) hiç ummadığın anda hiç ummadığın gelişmeler oluyor, buna inanıyorum.

    YanıtlaSil
  3. sen iyi olunca herkes iyi deryacım

    YanıtlaSil
  4. merhaba derya bende yıllardır hayalimdeki eve sahib olmak istiyorum ve hala sabırla o günün gelmesini bekliyorum umarım birgün gerçekleşir

    YanıtlaSil
  5. fundacım, edineceğim o kitaptan valla çok istiyorum ama ikilemdeyim çok isteyip olmamasından, birde böyle korkup istememekten dolayı olumsuz olacak diye kuruyorum kendi kendime :)

    Nihancım umarım bende de öyle olur :)

    Aynurcum çok teşekkürler :)

    serpilcim biz ev almayacağız kısmet olur birgün o da inşallah, sana da allah gönlüne göre versin dilerim :)

    YanıtlaSil
  6. Derya'cım güzel şeyler düşün, iyi enerji çek üstüne...

    YanıtlaSil
  7. Semicim aslında tuhafım nötr halde yani çok istemeye korkuyorum desem

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...