27 Haziran 2012

Bu renk takımını seviyorum nedenini tahmin etmişsinizdir herhalde. Elimdeki iş bitmeden yeni bir işe başlamayacağıma dair sözümü tutuyor ve düşünceden öteye geçirmiyorum planlarımı.
 Evde abur cubur olmayagörsün yemeden edemiyorum. Şu ara tartılmıyorum hiç.
Gazete baskılı kumaştan bilmem kaçıncı bez çantamı dikeceğim. İçine düşündüğüm astara uygun kumaşım elimde olmadığı için başlayamadım. Hazır makine başına oturunca da çekirdek aile gezilerinde kullanılmak üzere üç tane de minder dikecek, kare birleştirmece yapacağım ama şimdilik bahanem astarlık kumaşım yok.
Dün hem sürpriz yapmanın mutluluğunu hem de "benim doğum günüm ne zaman bende çilekli pasta istiyorum" şeklinde bir parça da kıskançlık yaşadık :)

8 yorum:

  1. Çok güzel olmuş örtü bayıldım. Pasta da ohh miss, e ne kaldı geriye ? Size mutlu güzel yıllar dilemek kaldı tabi. Sağlık ve mutlulukla...

    YanıtlaSil
  2. Sağlıklı mutlu yıllar, fotoğraflar çok güzel:)

    YanıtlaSil
  3. Harikalar atölyesi; Çok teşekkürler, aminnn diyorum bende :)

    YanıtlaSil
  4. bayılıyorum yaptıklarınıza ellerinize sağlık,hele o zig zag battaniyeler yok mu,çok keyif veriyor bana ...maşaallah ellerinize sağlık...fotoğraflar da çok güzel,keyifle takip ediyorum sizi sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Bu pasta kıskanılmaz mı, haklı Çınar:))

    YanıtlaSil
  6. hep birlikte nice mutlu doğumgünleri görün .... .:)
    yaptıkların çok güzel olmuş...astarlık kumaş demişsin..
    ben and çarşısının altındaki bursa kumaştan metresi 1.5 tl den astar yapmak için kendinden çizgili kumaşlar aldım kalında çok kullanışlı tavsiye ederim..
    yeni kumaşlar almışsın bende son gittiğimde kahve resimli kumaş aldım masa örtüsü ve minder diktim...

    YanıtlaSil
  7. Bizden; Çok teşekkürler, bizdende sevgiler :)

    Semicim adeta yarışıyor bazen, gelsin günü alasını yapacağım ama gelde kuzuya anlat :)

    Arzucum teşekkür ederim bilgi için uğrayacağım ilk fırsatta, sadece gazete baskılısı yeni, geçen gün geçtik oralardan epey bir yaygınlaşmış bu desenler, pek çok yerde gözüme çarptı, çoğalması ne güzel :)

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel kumaşlar nerelerden alıyorsunuz? :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...