17 Haziran 2012 "Babalar günü"

Bu pazar çok keyifliydi. Arkadaşlarımızla beraber Eymir Gölü'ne gittik. Çocuklara da bize de çok iyi geldi. Ortam süperdi, çocuklar önce ormanlık alanda kaşif oldular. Karşıdan karşıya geçen kaplumbağalar, uçuşan helikopter böcekleri çok güzeldi.
Göl kenarından ilerlerken ağaçlardan meyve topladık.
Bugün babalar günüydü babalar ve çocukları başbaşa güzel saatler geçirdiler.
Bizde babamızın babalar gününü burdan tekrar kutluyor ve iyi ki varsın sen en babasın diyoruz... Seni çok seviyoru(m)z...
Kuzular göl kenarındaki kurbağalar ve balık yavrularını gözetlemekle, fotoğraflamakla çok eğlendiler. Hatta bir ara yavru balık avı yapıldı, pet şişelerde bir süre misafir edilip tekrar göle uğurlandılar.
 Her köşesi ayrı güzeldi ben çok beğendim, gelincik ve sarı papatyalarla dolu alanlar vardı ki tam benlikti.
Dönmeye yakın türk kahvelerimizi de yudumlayıp bu güzel yere veda etme vakti geldi. İnşallah tekrarlayacağız, üç tekerlekli bisiklette aklım kaldı. İki tekerlekliye şu yaşıma kadar binmeyi beceremedim, rüyalarımda bindim hep o üç tekerlek çok hoşuma gitti, sepetine de kuzuyu oturtup gezdirmek süper olacak.   Arkadaşlarımla geçirdiğim en huzurlu ve keyifli pazardı.

11 yorum:

  1. Çok güzel bir yermiş gerçekten Derya. Doğayla iç içe bir gün, daha güzel ne olabilir? Dondurmaları da götürmüşler:)
    Nice nice benzer güzel günlere...

    YanıtlaSil
  2. Derya, o üç tekerlikli bisitlere Bursaya gidince binmiştim, arkadaki sepete de koydum Kuzeyi. Bir daha ki sefere bin mutlaka. Gerçekten çok keyifli. Normalde 2 tekerlikli bisitlere binmeyi bilmiyorum. : ))

    YanıtlaSil
  3. içim açıldı ne güzel bir gün olmuş :) ama elif olsa gölle teması çok daha yakın olurdu diye düşünmeden edemedim :)

    YanıtlaSil
  4. Sözler, resimler...
    Gerçekten çok huzurlu, buralara kadar hissediliyor.
    Daim olması dileğiyle.

    YanıtlaSil
  5. Semicim çok doğru dedin, göl kenarı serin üşüdük bile bir ara, çok güzeldi çok, dondurmayı affetmezler hiç :) aminnnn diyelim

    alişnur; Bende bilmiyorum bisiklete binmeyi hep rüyalarımda sürerim :) o yüzden bir daha gitmeliyim dedim, kiralanan yer çok uzakta kalmıştı göl inanılmaz büyük dolayısıyle bu sefer olamadı inşallah bir dahakine, bende kuzuyu atıcam sepete gezeceğiz :)

    Nihancım bizde gözümüz üstlerinde şimdi suya girdiler, düştüler diye baktık durduk, allahtan girelim demediler :)

    Ececim, senin dileğine de gönülden aminnn diyorum vallahi daim olsun :)

    YanıtlaSil
  6. çok güzel geçmiş gününüz, fotoğraflara bakarken bile dinlendim ben:) Doğa hem insanı dinlendiriyor, hem yoruyor.Eve dönünce de aslında dinlenirken yorulduğunu anlıyorsun.
    Keşke her hafta sonu böyle geçse değil mi:)

    YanıtlaSil
  7. kitana; İlk defa açıkhavada yorulmadım bende şaşırdım oysa hep bir çarpılma yaşardım, keşke geçse valla şahane olur hiç hayır demezdim :)

    YanıtlaSil
  8. Eymir gölü evime yürüme mesafesinde ama gidemedim.Şimdi heves ettim valla ne güzelmiş.Ben de bisiklet kullanmayı bilmeyenlerdenim.

    YanıtlaSil
  9. modabahar; Çok şanslısın süpermiş, bende bilmediğim için çok sabırsızım o üç tekerleğe binmek için :) mutlaka gidin çocuklarda çok eğlenecek eminim..

    YanıtlaSil
  10. Ühü ühü ühü:( Bil bakalım ben kimim. Kaçırdık ya bu geziyi, resimlerimleri görünce daha bir üzüldüm. Birdaha gidelim lütfennnnn.

    YanıtlaSil
  11. Nilüfercim sakın üzülme tekrar yapacağız kesinlikle, önemli olan Ege iyi olsun gezme nedir ki, yine gidilir, öpüyorum canım :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...