Son zamanlarda elişleri

Kolye, bileklik, küpe hiç farketmez hepsi yaratıcılık gerektiriyor. Ben kolayına kaçıp kalpli boncukları dizerim, arasına da hangisi uyarsa eklerim demiştim, öyle değilmiş.
Biraz yaramazlık yaptık, bazen de tembellik. Çikolatalı pudingler, gazozlar derken küçük kaçamaklar. Evde bulunduramadığımız şeyler var, eğer dolapta olursa kuzunun girip çıkıp tüketmek istediği, zamanlı zamansız isteyip uzun ve tartışmalı anları yaşamamak için feragat ettiğimiz yiyecekler.
Çeri domateslerimiz olur da yermiyiz acaba. Ölen şakayık çiçeğimden sonra bana çiçek almak isteyen baba-oğulun seçtiği çiçeği bırakıp bu domates fidesini aldırdım. Evimize geldikten sonra yaşatamıyorum ve üzülüyorum o çiçekler için. Ben dayanıklı sardunyalarımla mutluyum. Çınar'ı ikna etmek zor olmadı zaten, şimdi suluyor bakıyor, domateslerini gözlüyor.
Bir ev daha boyadım geçen akşam bu sefer peçete ile kapladım, çok hayalimdeki gibi olmadı itiraf etmeliyim. Ama çerçevelerimi çok sevdim.

9 yorum:

  1. Yine yeni aldığın o boncuklar kelebekler camdan olan kuşlu objeye de bayıldım valla nerelerden buluyorsun onları yahu:) Normalde bu cümleyi hep benim için kurardı arkadaşlarım ama ben şimdi senin için bolca kuruyorum heehee:)çerçevelerin çok ama çok tatlı olmuş böyle çıtır çiçek desenli her şeyi çok beğeniyorum, yastıklar, çarşaflar, örtüler, kalemler, defterler ve de çerçeveler tabi çok güzeller ellerine sağlık:):)mutlulukla kullan:)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş bence çalışmaların. Tabii fotoğraflardan çok detay anlaşılmıyor, yani neden beğenmediğini anlamadım.

    YanıtlaSil
  3. Tuğbacım, bazen denk geliyor, birkaç adres var elimde oralardan toparlıyorum. Teşekkür ederim canım :)

    Semi; Teşekkür ederim. Aslında içime sinmeyen ev oldu, bazen böyle hissediyorum hayalimdekiyle örtüşmeyince :)

    YanıtlaSil
  4. ne cici olmuş evler.kediciği bile var daha ne olsun
    çiçek şeklindeki boncukları nereden aldın.ben de onlarla küpe yapmak istiyorum.ulustan mı?

    YanıtlaSil
  5. Ebrucum teşekkür ederim, çiçek boncuklar Kızılay Moda Çarşıda üst kattaki boncukcudan, yap bakalım merak ettim, emnim çok güzel olur, bende çok seviyorum bu boncukları.

    YanıtlaSil
  6. Afiyet olsun , yarasın küçük beye...Özendim vallahi hemen çikolatalı çilek yapasım geldi :)

    YanıtlaSil
  7. Senin bu evlerine bayılıyorum ben, ahşap çerçevelerden almıştım ikeadan boyamak ve dekupaj çalışmak için, henüz hayalimdeki peçeteleri bulamadım, seninkiler ise çok güzeller!

    YanıtlaSil
  8. Düşlerimden inciler; Biz danetteye bandık o da fena değildi, teşekkürler :)

    kitana; Neredeyiz? Ankara ise tepe homeları ve yine şık düğmeyi tavsiye edicem, oralarda güzel şeyler bulabilirsiniz. Burada değilseniz adresinizi bana mail atın, size birkaç tane göndereyim isterseniz.

    YanıtlaSil
  9. Bursa'dayım ben, geçen hafta Ankara'daydım ama hava malum fırtınalı kumlu olunca o boş günümde dışarı çıkamadım yoksa Şık düğme'ye gitme planım vardı...

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...