Haftasonu

Haftasonunda, hafta içinden söz verdiğim üzere erken bir saatte parka gittik kuzuyla, kalabalık olsun istemiyormuş, tenha tenha oynadı, koşturduk, malum ben pek park insanı değilim, sıkılıyorum hemen, eskiden parktaki spor aletleriyle ilgilenirdim biraz, son sinir sıkışması hadisesinden sonra uzak duruyorum onlardan da, çareyi kuzunun oyunlarına katılmakta buldum. Çiçeklenen taraflardan çiçekler kopardı yine benim için. Biraz vakit öldürüp döndük evimize.
Hali hazırda beni bekleyen işlerimin olması güzel birşey. Uzun bir süredir kare motifliyi resimlerken hep aynı kalıp hiç ilerlemediğini farketmişsinizdir belki, aynı yarım motif duruyor öylece. Yeni başladığım içinse yan yana gelecek renkleri seçmekle zorlanıyorum biraz, malum son çalışmalar olacaklar güya, güzel olsun içime sinsin istiyorum.

Tembellik seni seviyorum, mümkünse elimi eteğimi bilumum ev işlerinden çekip, sadece gezip tozmak, arkadaşlarımla vakit geçirmek, kurslara katılmak, sinema, tiyatro, konserlere gitmek istiyorum. Birşeyi kırk kere dersen olur denir, benim ki kırkı geçti mi yaklaştı mı bilmem ama ben söylemeye devam ediyorum. Aslında bunlar kimin hayali değil ki, gerçekleştikleri kadarıyla bile güzeller.
Yuh artık Derya diyebilirsiniz, hafta içi kek, hafta sonu tiramisu, ama çok özel konuklarım vardı, kardeşlerim için yaptım, güzel bir haftasonu geçirdik. Tiramisuyu hazırlarken baktım biraz krema arttı, bizim kekin kalan dilimlerini kremayla buluşturup keki tüketirken daha lezzetli hale getirdim, kalan kremayı da kullanmış oldum gayet de güzel oldu. Mutlu, keyifli ve şanslı bir hafta olsun...

8 yorum:

  1. Günaydın Derya,
    Vakit öldükdük demişsin ya, hiç öyle düşünme. Bir çocuk için park çok güzeldir, doğadır, harekettir, temiz havadır...
    Evde tv başında oturmaktan 1000 kat daha fazla şey öğrenir. NTV'de Sedar Kılıç'ın çarşamba akşamları olan programına bir bak derim. Bu adam doğa sporları aşığı, yazın da çocuk ve doğa programları yapıyor. Sanırım tv' deki dizilere kurban gidiyor ki kimsenin haberi yok!

    Güzel bir hafta sonu geçirmene sevindim.
    Kek iştah açıcı:))

    YanıtlaSil
  2. söz konusu kardeşlerse kaloriler sayılmaz zaten :)))) ben de istiyorum deryacım hem de çok, tiyatro sinema gezme tozma olsun mümkünse, bol bol uyuma bir de, erken kalkmak zorluyor beni de... ben bu iki battaniyeyi de çok beğeniyorum. güzel olacaklar jübile için :))

    YanıtlaSil
  3. Semi; Haklısın, dışarıda olmak otları, toprağı avuçlamak gibisi yok çocuklar için, o programı biliyorum benden kaçmaz, belgeseldi bu tarz doğa programlarıydı çok severim, bir yılan yiyişine tanık olmuştum ki, bana iğrenç gelsede böylesine doğal ve doğayı kucaklayan bir insan muhteşem bence. Teşekkürler :)

    Nihancım, Değil mi bencede :) teşekkür ederim, umarım bittikleri günü de göreceğiz bu battaniyelerin :)

    YanıtlaSil
  4. Son battaniye demen bile beni hüzünlendiriyor şu ara. Mevsim itibarıyle gibi anlamaya çalışıyorum nedense.
    Biliyor musun seni, yazmadıklarından daha çok anlıyorum aslında. Seni anlıyorum ve hak veriyorum.(Ukalaca bir cümle oldu gibi görünüyor ama hissim bu, n'apiym?)
    Kek şahane, Çınar en şahane.
    Varol.
    Hep...

    YanıtlaSil
  5. Ecehan; Hüzünlenme lütfen Ececim, son derken benim elim boş kalmayacaktır elbet, battaniyde doygunluk anlamında son diyorum, başka işlere devam tabi :) hiç ukalalık değil, şuradan yazdığımız birkaç kelimeyle de olsa insanlar belli br bağ ve iletişimi yakalayıp hiç görmediği yüzyüze hiç tanışmadığı insanları bile tanıyor, bu açıklaması biraz zor, ben senin demek istediğini ve neyi kastettiğini anladım, önemli olan budur, öperim seni de fıstıkları da ;)

    YanıtlaSil
  6. kek çok güzel görünüyor,ellerinize sağlık çekiliş hediyemde cumartesi öğlen elime ulaştı tekrar sağolun güzel notunuz içinde teşekkür ederim,sevgiler....

    YanıtlaSil
  7. mmm tiramisu da battaniyede kuzu da harika:)

    YanıtlaSil
  8. Gülşahcım bana da ctesi mesaj geldi kargonuz teslim edildi diye bir oh çektim tabi, rica ederim, sevgiler..

    kahve çekirdeğim; :) teşekkürler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...