Karışık

Kırtasiyelerde gördükçe toparladığım renkli ve desenli bantlarımla ne yaparım, nerede kullanırım derken burada rastladığım bir fikir. 
Daha önce kedili versiyonunu yaptığım iğne ardı işlemenin kuçulusu. Bir ara denenecekler arasında. (Linkini veremediğim için özür diliyorum hem şal hemde kuçuların resmi için, epey oldu kaydedeli ama nereden?)
Bu kadar çok motifli battaniye ve yastık örmüş olsamda nedense bu tarz bir şal örmeyi denemedim hiç. Unutmamak için bir zamanlar kaydettiğim bu şal da hep yapılacaklar listesinde. Şu ara havalardaki iyileşme ve güneşten aldığım enerjiyle elişi çalışmalarında atağa geçtim. Şimdilik plan ve liste aşamasında olsa da harekete geçmek için sabırsızlanıyorum. Vakit bazen yetmese de olsun en azından neler istediğimi biliyorum.

5 yorum:

  1. Derya, bu kuçular harika:)))
    Bantları kullanım şekli de çok hoşmuş...

    YanıtlaSil
  2. ahh o desenli bantlar yok mu aklımı başımdan alıyor hele o etsy yaa deryacım neler neler var orada ya bir sürü bantlar baskılar ay hepsinden alasım geliyor ama buna bütçe mi dayanır. daha bir tek bişey almadım etsy den ama sanırım dayanamayacağım:)senin bu paylaştığın fikir de pek güzel ben sergülden birkaç tane almıştım onları böyle kullanabilirim:) kuçular da çok şeker ama ben pisileri daha çook seviyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Semi; Değil mi, bende çok seviyorum bir zaman kaydetmişim, birde pötikareli bant bulmalı, burdaki kullanım şekline çok yakışmış.

    Tuğbacım, bir ara bakayım etsy'deki bant ve baskılara, snein baskılarda süperdi yazmıştım galiba, etsy den bende hiç alışveriş yapmadım, biliyorum sen pisileri daha çok seviyorsun :)

    YanıtlaSil
  4. Love the cute little dogs!!

    :-))))

    YanıtlaSil
  5. Fru Samuelsen; I like the :)
    Thank you for your comment, and my blog visit ..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...