Cumartesi-Pazar

Hafta içlerini hafta sonlarına göre daha çok seviyorum sanki.. şimdi hafta içi bir koşuşturma, haftasonları ise bol çamaşır ve ev işleri var.
Örgü ilerledikçe daha çok yapmak istiyorum. Yine motifleri biraz büyükçe tuttuğum için öyle uzun uzadıya sürmeyecek bitmesi. Üstelik elimdeki tüm renkleri içereceği için, battaniyeye dönüşmüş hali mutlu edecek beni.
Puantiye aşkımı kuzum da biliyor ve nerede çarparsa gözüne "annee poyantiyeli bak" şeklinde derhal haberini alıyorum. Önümüzdeki günlerde bolca kullanacağım şallar veya fular demek daha doğru sanırım. Hadi havalar biraz daha ısın artık, kabanları atıp trenç kotları veya hırkaları takıp sırtımıza hafif hafif dolaşalım şöyle. En çok bol güneşli, üşütmeyen serin sabahları özledim. Öyle sabahlar ailecek yaptığımız güzel şeyleri çağrıştırıyor bana, mesela yıllar yıllar önceki İstanbul seyahatimizi, daha yakın zamandan Beypazarını veya herhangi bir yıl yola çıkılan tatillleri. Şimdi havalar ısındıkça da tatil yazıları yazacağım galiba bolca.
Bu haftasonu yine hamur mayalandı. Bir güzel kızartıldı. Hafta içi hareketliliğine çok mu güveniyorum acaba.

5 yorum:

  1. Fular çok güzel, baykuşa bayıldım bu arada:)

    YanıtlaSil
  2. bence de artık yaz elsin ama önce ilkbahar yüzünü göstersin...istediğimiz zaman öyle kabanla şapkayla uğraşmadan pat diye çıksak dışarı...battaniyenin renkleri çok sıcak durmuş ellerine sağlık...bende hafta içini daha çok seviyorum nedense o düzen beni mutlu ediyor...

    YanıtlaSil
  3. Fadiş; Çok teşekkürler :)

    gunduz68; tabi tabi önce ilkbahar, özledik hemde çok. Battaniye evde ne varsa hepsinden kareler içerecek :)
    haftaiçi konusunda aynıyız o halde..

    YanıtlaSil
  4. Bende haftasonlarını seviyorum ama çok sıkıcı oluyorlar yaa :D TV'de de güzel bisi olmuyo anca magazin filan

    YanıtlaSil
  5. örgünün bitmişini merakla bekliyorum:))

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...