Bugün

Ablamın deyimiyle yuvarlanan taş kuzuya değdi bu sene, iki gün öncesinde ortaya çıkan öksürükle boğuşuyoruz şu ara. Hem ne öksürük, iştah derhal kesildi zaten pek iyi değildi, süzgünlük, mahsunluk, bu yıl hastalıklardan ve çıkan sağlık sorunlarından bıkmışken bir yenisi daha. Allah daha büyük dert vermesin lakin hem kış hem hastlıklar bitirdi bizi.
Aslında şunu isterim dediği hiçbir şeyi doğru dürüst yemese de pizza yapalım mı dediğinde peki dedim. Özellikle babacık seyahatte olduğunda hepten sıkılıyor yavrucum, ben oyun oynama açısından berbat bir anneyim, bazen sırf hatır olsun diye çok kısa katlanabiliyorum kesinlikle oyun oynayamıyorum çok sıkılıyorum böyle olunca hiçbir şey bulamamış gibi buna da vicdan yaptığım oluyor sık sık. O yüzden beraber yaptığımız her türlü mutfak aktivitesi, gezmeler ve elişi projelerini hiçbir şartta asla es geçmiyorum. Bugün pizza da sadece beraber oyalanıp, birşeyler yaptığımız bir aktiviteden öte değildi. Yok bu sefer bende de pek iştah yoktu, götürmedim dilimleri.
Bu arada okulumuz da ertelendi Pazartesiye. İnşallah haftasonu toparlayacak kuzum ve okulun yolunu tutacak okullu olacağız artık.

12 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun. Yeterki çocuklarımız hastalanmasın değil mi? Şifalı günler.

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun kuzuya.
    Pizzayı hazırlarkenki ciddiyeti bitirdi beni :)

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun! Çabucak atlatır inşallah.

    Bu oğluş büyüyünce ünlü bir şef falan olursa hiç şaşmamalı:))

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun son olsun umarım. aynı sorun bizde de var. bir de çok peşpeşe oldu kızım bu kış. burun tıkalı, boğaz kızarık :( ıhlamur yapmaya, zencefilli ballı karışımlar hazırlamaya başladım hemen. pizza lar da enfes görünüyor, ben hamur için denenmiş tarif arıyodum. seninkini merak ettim :)

    YanıtlaSil
  5. geçmiş olsun paşa oğluna.

    YanıtlaSil
  6. çok geçmiş olsun... çabucak iyileşsin kuzucuk...
    çocuklar hiç hasta olmasa!

    YanıtlaSil
  7. Ya sabır'ı en çok çektiğin günlerde/sin/yim. Umarım bundan sonra uzuuuun bir süre hiç değilse, sadece huzur dolar gönlümüze sağlıkla.

    YanıtlaSil
  8. Dilek; Çok teşekkürler..

    Proje çantası; Teşekkürler :)

    Begonvilli ev; Çok teşekkürler, kimbilir kendi de isterse neden olmasın :)

    anne kaleminden; Sağol nihancım inşallah, daha okula gitmiyoruz gdince ne yapacağız bakalım allah kolaylık versin, pizza hamurunu yaş mayayı ılık sütle eritip, un dolu kaseye biraz çiçek yağı biraz tuz birazda şeker atıp, eritilmiş mayayı da ekleyip, ılık suyla yoğurup bırak kabarsın, sonra hamur hazır :) bir dene bakalım beğenecekmisiniz ben hep böyle yaparım.

    ruşen; çok teşekkürler..

    ecehan; İnşallah, neşeli ve keyifli günler olsun..

    YanıtlaSil
  9. Ne kadar sıkıntılı geçirdiniz bu kışı:(
    Hastalıklar bitmedi gerçekten.
    Umarım bu hastalık son olur...

    YanıtlaSil
  10. semi; Sormayın, çok üst üste geldi ki fena bıktım, inşallah :)

    YanıtlaSil
  11. çok geçmiş olsun.çocuklar hasta olunca dayanamıyorum ben.ufak bir tavsiyede bulunsam ukalalık etmiş olmam umarım ama ben böyle iyleştim.kara turpun içini oyuyorsunuz dibini delmeden.içine balı doldurun ve turpu bir bardağın içine oturtun bir gece bekelsin.her sabah ve akşam bir tatlı kaşığı kadar içirin bebişe..3 güne kalmadan geçer inşallah.

    YanıtlaSil
  12. biraydamasalı; Çok teşekkürler, olur mu paylaşacağız tabi, duymuş fakat hiç denememiştim, aklımda artık çok sağolun..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...