12 Mart 2012

Haftasonu akşamında bitirdiğim yuvarlak ikinci örtüden sonra birde aynı model yastık ördüm. Hamaratlığım üzerimdeydi, renk değişik bir ton çok severek aldım lakin şimdilerde bu yastığın arka yüzü için ne renk bir kumaş uygun düşer ki diye kara kara düşünmekteyim. Arkası her zamanki gibi kumaş olacak.
Bu örtülere uygun birde koltuk lazım şimdi, ben işe tersinden başladım, koltuğa uygun örtü yerine, örtüye uygun koltuk!.. insanın zamanla değişen beğeni ve zevklerinden benim evimde nasibini almalı, çok şey var kafamda, evin içindekileri modifiye etmek, yenilemek, sonra ev değiştirmek saymakla bitmez yani, keşke hepsi bir anda oluverse ne şahane olurdu benim gibi sabırsız birisi için.
Pazartesi sendromu yaşarmıyız bilmiyorum, geçtiğimiz haftadan farklı olarak gitmeyeceğim sözü şu saate dek geçmedi hiç, hep yarın okula gidilecek yönünde kuzudan gelen tüm konuşma ve hareketler. Okulda yaptıklarına ek evde de yapıyoruz el işi projeleri, üstteki ev alttaki kreş çalışması. Şu ara uzay, roket vs. onlara ilgimiz var.

Çok geçmez birşeyler başlarsam kimse şaşırmaz demiştim, ilerlermi bilmem, evdeki bir dolap ip ve oluşturduğum tüm renkleri içeren böyle rengarenk birşey başladım. Stoğu eritmek ve boş kaldığım zamanlarda iki dürtüp rahatlamak adına.
Gelelim son projeye, burada da yine bir yastık işi var aklımda. Bu sefer ciddi ciddi kalıplı falan şöyle düzgün bir baykuş yastık dikeceğim inşallah. Birden kendime yoğun bir program yaptım, aklıma gelen uçuşan tüm fikirleri not defterime yazdım kesat geçen günler için. İyi haftalar dilerim...

10 yorum:

  1. Bugün Mudo'da rengarenk yuvarlak dantel servis altlıkları gördüm. Kolalı gibi duruyorlardı.Sizinkine benziyorlar.

    YanıtlaSil
  2. kırlentlerin çok zarif olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel tekrar fikirlerin ucusmasi, iyi ki hersey bir anda pat diye olmuyor, yoksa hayat cok yavan olurdu bence...yastiklar cok hos olacak...baykus yastik ben de yapmak istiyorum ama bakalim ne zaman...iyi haftalariniz olsun.

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar çabuk örmüşsün Derya..Yastığın arkası için bej rengi patchwork kumaşlar geldi aklıma.Çınar'ın okula alışmasına sevindim.Baykuş yastığını da merakla bekliyorum..

    YanıtlaSil
  5. begonvilli ev; Görmüştüm aslınd abende oradan çıkardım örneğini, büyük pembe olanları :)

    Çok teşekkürler Pınarcım :)

    Aslında haklısın Arzucum ama bazı şeyleri de çok bekleyince bütün heyecanı kayboluyor, ama senin dediğine de katılıyorum, ne çok beklemeli ne de çok çabuk olmalı :) çok teşekkürler, sana da iyi haftalar dilerim.

    Yücel Eser; Çok teşekkürler..

    Nazan; Arayış içindeyim uygun birşey bulurum inşallah, çok teşekkürler, aslında bende merak ediyorum nasıl olacak diye:)

    YanıtlaSil
  6. Baykuş yastığı merakla bekliyorum:)
    Gerçekten bu ne hamaratlık böyle, okurken yetişemiyorum!!!

    YanıtlaSil
  7. Çok hızlısın :) Bravo sana. Renk olarak çok zıt birşey yap. Değişiklik istediğinde arkasını çevirir kullanırsın. Fuşya bence güzel olur.
    Oğluşun da bir harika. Süpersiniz siz analı kuzulu :) Öperim Çınar' ın ellerini.
    Baykuşu da merakla bekleyeceğim.

    YanıtlaSil
  8. Derya' cım, hazineme kavuştum az evvel. Nasıl heyecanlıyım bir bilsen. Paketin üzerindeki telefon numarasından aradım, ulaşamıyorum.
    Hepsi yerini buldu. Çok çok çok teşekkürler ve ellerine sağlık. Sanki sen gelmişsin gibi oldu.

    YanıtlaSil
  9. semi; Sormayın bende aklımdakilere yetişemiyorum, sabırsızlık bazı şeyleri çabuk tükettiriyor olsada değiştiremiyorum işte, baykuş çok yakında.

    Edacım, cep telefonum sizlere ömür bir süre sonra bir yenisini edineceğim inşallah o zaman görüşürüz, iyi günlerde kullan, beğendiysen mutlu oldum, bir nevi ben geldim tabi :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...