Tv

Benim için dedektif dizilerine ilgimin ve sevgimin başladığı zamanlarda en favori dizimdi, şimdi adını hatırlayamamam ilginç, ama dedektif Mösyö Puarro'yu (Hercule Poirot) unutmak ne mümkün. O gün bugündür hep önceliklidir bu tarz diziler, kaçırmamak için gerekli tüm şartları yaratırım.
Bu anlamda en sevdiğim bu sezonki diziler bunlar, sezon sezon değişiyor tabi, No.1 Ladies detective agency benim için en yeni ve alışılageldiklerimden farklı olanı, Botswana'da geçen, sıfır teknoloji ile gerçekleşen gizem çözme olayları. Yerli polisiye favorim belli zaten Behzat Ç, ara da bir de Kanıt'ı izliyorum.

6 yorum:

  1. Sherlock Holmes bu akşam cnbc-e 'de yeni bölümleriyle başlıyor:)

    YanıtlaSil
  2. Benimde televizyonda en sevdiğim diziler polisiye olanlar.Bu konuda da CNBC bir numara.'Person Of Intrest' i de tavsiye ederim Derya.Bir de Dexter fanatiğiyiz eşimle.O da Behzat Ç ile çakıştığı için tekrarını seyrediyoruz.

    YanıtlaSil
  3. closeri beğenerek izliyoruz..behzatda favorim. eşim karşı çıkıyor aslında çocuklarda benle beraber izliyorlar diye..diğer abuk dizileri izlemekten iyidir bence..

    YanıtlaSil
  4. Ben de bu puarro ya bayılıyorum bir de bayan marple'ı beğeniyorum. Geçenlerde bir kanalda denk geldik oturduk izledik yine süperdi. Hep izleyesim var ama öyle dizi olarak bir türlü denk gelemedim gitti. Eski dedektiflik filmleri bir harika oluyor ya bu yenileri pek bilmiyorum ama ben de bir bakacağım yakında:):)

    YanıtlaSil
  5. Birebir aynı :) Behzat Ç. ve Sherlock Favorim.

    YanıtlaSil
  6. elif'in terazisi; Evet bekliyordum bende :)

    Nazan; Nazancım bahsettiğin dizileri geçtiğimiz sezonlarda takipteydim, şu ara epey azalttım, bend etam bir cbnce severim :)


    İffet'in günlüğü; bencede :)

    Tuğba'nın dünyası; Ben denk gelemiyorum ya Puarro'ya, burada gösterilmiyor sanırım, diğerlerini de tavsiye ederim canım :)

    Asortik krep: ;)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...