Ortaya karışık

Hem blogda hem kendimizde dağıtmamız gereken ortama şöyle karışık birşeyler ekleyip başlayalım istedim. Şu ara inanılmaz bir robot sevgisi hakim bana. Bu resmide bir vakit internetten kaydetmişim, sıkıcı biliyorum kaynak veremiyorum muhabetti ama öyle gerçektende. Bahar gelse antikacı ve eskicileri bir talan etsek belki rastlarız böyle oyuncaklara kim bilir?
Battaniye veya yastık hangisini bitirsem kenar işleri hep düşündürür beni ne yapsam nasıl yapsam diye, eski arşivlerden iki resim buldum benim bile unuttuğum, malum örgüde gaza getiren blog oldu ikinci adımız. O zaman birde kenar örgülerine dair iki örneğimiz olsun şöyle.

7 yorum:

  1. Mavili olandaki yelkenliler harika, ellerine sağlık. Keçeden mi bunlar? Biraz daha detay fotoğraf, tarif vs, alabilir miyiz? Çalıcam da:)

    YanıtlaSil
  2. Örgüde gaza getiren blog tanımı doğru.Beni tığ örgüsünde gaza getirdin Deryacığım.Aslında şişle aram iyidir benim ama bir süredir sürekli tığ işi yapıyorum sayende..Şakası bir yana o kadar güzel modeller paylaşıyorsun ki denememek elde değil.Sağlığınızın iyiye gittiğine sevindim.Kendinize iyi bakın...

    YanıtlaSil
  3. elift; Sevgili elift aslında yazılarımı kısa tutuyorum ki bloğa bakanlar sıkılmasın okurken diye, ama sanırım sen o kısa yazıları dahi okumuyorsun ben yorumlardan öyle anlıyorum :) ben sadece kenarındaki örgüyü göstermek amaçlı yayınladım o fotoğrafı, o polar bir battaniye, ama üzerinden kalıp çıkarıp keçe çalışması yapmakta mümkün tabiki, eğer denersen sana şimdiden kolay gelsin..

    Nazan; Çok teşekkür ederim Nazancım.. :)

    YanıtlaSil
  4. benim de babannemden oyle gormuslugum var, her kumasin kenarinda ayri bi tig isi, kumasina gore dantel ya da orgu. ben de kaydeyim bunlari illa bi gun lazim olur :) cok umutluyum, cook :)

    YanıtlaSil
  5. canım kenar modelleri için teşekkürler.bazen öyle güzel şeyler buluyoruz ki cazibelerine kapılıp nerden aldık hatırlamıyoruz bile.sahiplerinin affına sığınıp yayınlıyoruz sevgiler.çınarı kocaman öptüm.

    YanıtlaSil
  6. yeşil kenar çok güzel duruyor.uygulanabilir.taa aradığım şey.teşekkürler örgüde gaza getiren blog sahibi.:))

    YanıtlaSil
  7. görkem; ne şanslısınız o halde, ne güzel elişleri vardır babaannenizde, kaydedin tabi, lazım oluyor birgün illaki :)

    mihrimah; Aynen Fatmacım birgün biri çıkıp nasıl koyarsın bu resmi diyene kadar :) rica ederim, bende rana kızı öperim :)

    zeyzey; Rica ederim :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...