Güzel bir gündü..

Bu sefer dikiş dikmek iki açıdan eziyet halini aldı bende. Birincisi Çınar tutturdu bana dik, neden dikiyorsun kimin olacak demeye, hemen kendi ev yastığını getirdi, diğerine yaptığım bir ayrıntıyı kendi yastığı içinde istedi, hemen yaptım. Bu ara nedense böyle yapıyor, hediye paketi haline gelen şeyleri yollamayalım diye tutturuyor. Bana da böyle hediyeler yap diyor, bozuk atıyor bana. Bir ikincisi dökülen ipcikler, yakın zamanda yaptığım temizliğin bir sonucu sanırım, etrafa dağılan ve yayılan kumaş ve artıkları yüzünden çabucak yapıp bitirmek istedim ilk defa. Tam böyle kızıp duran kuzuya sanki bu halimizi duymuş gibi yetişen kapı zili ve Çınar'a özel gelen kargo. Güzel yürekli Nonim kuzuya harika hediyeler göndermiş. Zamanlama bu kadar olabilirdi, hemen yüzü güldü, kartını inceledi bana okuttu, sonra kim di gönderen onu anlamaya çalıştı, benim güzel kolyemi gönderen abla deyince anlaşıyoruz, hemen kitabını boyasını kaptığı gibi odasına gidip başladı boyama. Nonicim, bir kez daha teşekkür ediyorum sana buradan, gün bizim için daha da güzelleşti sürprizinle, gerçekten çok ince düşünceli ve nazik bir insansın, iyi ki tanımışım seni.

12 yorum:

  1. ay ay ne güzel ciciler bunlar böyle..elelrinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Bu evcikler de lavanta torbası galiba, çook şirinler, ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. merhabalarrrrr
    cok sirin olmus
    dikisin,ahsap boyamanin yaninda daha bi masum kaldigini soyleyebilirim
    butun giysilerim eskiden camasir suyuydu:)
    simdilerde boyaaaaaaaa
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. derya cım gene kar yağıyor... böyle havalarda en güzeli evde vakit geçirmek ve sen bunu çınarla çok harika yapıyorsun :) ama anladığım kadarıyla çınar da bizimkiler gibi kıştan sıkıldı :) hediyeler çok güzel ve sen yine çok şirin şeyler yapmışsın eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. evler çok şirin.keşke vaktim olsa da ben de yapsam.bayıldım:)güle güle kullansın hediyelerini çınar bey.öpüyorum

    YanıtlaSil
  6. Duyguş; Çok teşekkürler..

    Elift; Evet lavanta keseleri, teşekkürler..,

    Cihan; sevgiler..

    anne kaleminden; İkimizde sıkıldık gerçekten, çok teşekkürler Nihancım..

    ebrulikedi; Ebrucum inşallah şu karlar bir bitsinde seninle kahve içeceğiz unutma, vaktim yok yapamıyorum diye üzülme, ben sana da böyle evli lavanta kesesi yapacağım, hatta öyküye de ayrı, beğenip seninkinine el koymasın diye :)

    YanıtlaSil
  7. ay canım ya valla pek mutlu oldum.öykü kesin el koyar.her akşam senin çantayı takıp geziyor:)

    YanıtlaSil
  8. ebrulikedi; Öp Ebrucum benim için o güzel yanaklarından :)

    YanıtlaSil
  9. Canımmm ne demek ufacık birşey, kuzucuğunun yüzü daima gülsün inşallah!

    Bu arada bizim kuzucuk henüz doğmadı ama şimdiden dikiş benim için eziyete döndü, nedense elime alasım yok, teyzem hala daha ona fulardan bluz yapmamı bekliyor kaç ay geçti üstünden dikmedim, ama senin örgülerini dikişlerini gördükçe de içim gidiyor, keşke sendeki bu maharet ve el çabukluğu bende de olsaydı canım, ellerine sağlık! Öperim kocaman!

    YanıtlaSil
  10. Nonicim, tekrar teşekkürler, bence şimdilerde öyle hissetmen normal, sonrası farklı olur gibi geliyor, sen oldukça aktif ve sosyal birisin, elişi biraz daha benim gibi sürekli evde pinekleyenlere göre :) bende öperim canım..

    YanıtlaSil
  11. Saadet; Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...