14 Şubat 2012

Yine kar başladı Ankara'da. Dört gözle yolunu beklediğimiz, hadi yağsın diye sabır tükettiğimiz kar, "al sana kar" şeklinde fazla fazla gelince gözümüz korkar oldu artık. Sevinmek bir yana, of yine mi yağıyor diye üzülür olduk.
Sevgililer günü hengamesi bugün bitiyor şükür diye seviniyorum. Gözümüze sokulan, gerek maillerle gerek görsel ve yazılı medya canımıza okuyorlar böyle günlerde. Daha önümüzde analar ve babalar günü de var ki, bitmek bilmiyor yani.

9 yorum:

  1. Günaydın; Ankara nın ayazını bir defa yaşadım hala aklıma geldikçe içim donuyor, ama ben nededendir bilmem Ankara yı çok severim oldum olası , İstanbul da yaşayan biri olarak oranın memur şehri olmasının verdiği düzen beni cezbediyor olabilir.
    Şu sevgililer günün konusun da söyleyecek çok şey var ama bizler tüketimtoplumu olduğumuz için seviyoruz gibi geliyor, içine çekiyor bu girdaplar bizim toplumumuzu. Neyse bitiyor ve kurtuluyoruz bugün diye düşünüyorum. Sözü motif her zamanki gibi çok güzel oluyor diyerek bitiriyorum.

    YanıtlaSil
  2. gıcık oluyorum böyle günlere.zorla hediye alıyor insanlar sanki.kar lapa lapa yağıyor; ben akşam eve nasıl gideceğim diye kara kara düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. derya bu kış bize de kabak tadı verdi artık :))) günler bitmiyor yılın yarısı özel gün bayram seyran yıldönümü doğumgünü :))))

    YanıtlaSil
  4. Hislerime tercüman oldunuz, her iki konuda da aynı duyguları taşıyorum:))

    YanıtlaSil
  5. Oralara kar bizim buralara yağmur yağıyor...Keşke kar bize düşseydi :( Doyamadım ben daha...
    Özel gün ve geceler bitmez özellikle tüketim toplumu olduğumuz şu günlerde..Haksız mıyım canımcığım ? Herşey almak üzerine kurulu ,üretim nerede ?
    Çok öpüyorum, adet yerini bulsun canım " sevgililer günün kutlu olsun.Hep sev hep sevil "
    :)))))))

    YanıtlaSil
  6. Ben de aynı duygular içindeyim. Özel günler arasında herhalde en gereksiz bulduğum sevgililer günü:)
    Dünya Rakı Günü bile daha anlamlı:))

    YanıtlaSil
  7. Harikalar atölyesi; Ankara'yı buradan uzakta kalırsak özlermiyiz o zaman mı seviyormuşuz meğer deriz bilmiyorum :)

    ebrulikedi; Aynen Ebrucum, kar durdu allahtan :)

    anne kaleminden; Sorma Nihancım ya bende dertliyim valla o konuda :)

    Elişi defteri; :) ne güzel

    Düşlerimden inciler; Karla çok iç içe olunca bıkılıyor ya, aslında keyfini çıkarmak gerek, belki fazlaca negatif tarafına yoğunlaştık biz ama insanlık hali işte, güzel dilekler için çok teşekkürler.. :)

    Semi'nin mutlu elleri; Kesinlikle :) süper valla :)

    YanıtlaSil
  8. Bu motif ve renkleri çok hoş. elinize sağlık. Ben de yapıyorum tığ ile battaniye ama tığ numarası konusunda tutarlı olamıyorum. bu hangi maka ip ve tığ kaç numara acaba?
    teşekkürler..

    YanıtlaSil
  9. seralp; Teşekkürler, kullandığım ip kartopu gonca tığım 2 veya 2,5 bazen ip kalınlıkları farklı oluyor ikisinide kullanıyorum.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...