Bugünün kalan yarısı

Google'ın sevgililer günü videosuna tek kelimeyle bayıldım işte budur yani, izlemediyseniz burada. Sabah saatlerinde yağan kara rağmen eksiklerimizi tamamlamak adına dışarı çıktık. Çınar'a göre bu karda dışarıda olmak tam bir maceraydı. Eksikler alındı bir oh çekildi, şimdi gönül rahatlığıyla işlere koyulma zamanı.
Bir ara hızlanan, bir ara yavaşlayan kar muhalefeti fazla sürmedi şükür, hava da yağdığı gün soğuk olmadığı için rahat rahat gezdik. Birde mis kokulu nergisler aldık yine.
Çınar bebekliğinden beri Sebamed&Mustela ikilisini kullanıyor dönüşümlü olarak. Aslında bir üçüncüyü de bulmak istiyorum bu ayarda, alternatif olarak ama şu iyidir diye bir isim çalınmadı henüz kulağıma, tavsiye varsa beklerim. Bende saçı yağlı olup, yıkandığı günün akşamına sönüp yağlanma eğilimi gösteren saçlara sahibim. Dolayısıyla bu konuda nerede ne okursam bir araştırıp deniyorum. Bu anlamda kullanıp memnun kalanların olumlu yorumlarını alan toni&guy detox şampuanı deneyeceğim. Şampuanlardan umudumu kestiğim şu dönemde işe yararsa muhteşem olacak doğrusu.
Eksik hiç bitmiyor. Ya da ben bitiremiyorum, bitirdiğimiz kadarıyla birkaç gün elişine vereceğim kendimi, baby battaniyem bitmeli öncelikle, dökülen tüm ipciklerine rağmen aklımda bir iki dikiş işi daha var. Ulus'taki o yumuşacık ve rengarenk keçelerden artık bulamıyorum. Kızılay'daki dükkanlardan aldığım bu keçe mi? dedirten iğne batmayan ince ama sert keçeleri sevmiyorum.
Keçe bulabilsem onlarla ilgilide fikirler var kısaca yapılacak çok işler var..Epeydir bloglarda görüp beğeniyordum, sıraya aldığım işlerden biri de bu yuvarlak örtü.

7 yorum:

  1. Lovely post :)
    Happy Valentine's day Derya!
    Angie

    YanıtlaSil
  2. yuvarlak örtüye bayıldım lütfen sayılarını paylaşırmısınız sevgiler
    etkinlik arkadaşınız elif

    YanıtlaSil
  3. demek çıktınız bugün :) hava yumuşaktı evet ve neyseki kar kısa sürdü :) biz de uzun süre mustela nın dermo-cleansing ini kullandık yeni daline geçtik, sorun yaşamıyoruz şimdilik :)

    YanıtlaSil
  4. Sucrette; Thank you so much Angie :)

    sumelif; Başlayayım tabiki bloğa yazarım.

    anne kaleminden; Çıktık valla Nihancım, yine toparladım, ipiydi, kumaşıydı döndük eve, evet neyseki kısa sürdü.

    YanıtlaSil
  5. Örtüyü ben de beğeniyorum. Çok yerde paspas, halı olarak kullanıldığını görüyordum. Çok isterim yapmayı ama bunu bitirecek sabra sahip değilim ne yazık ki :(

    YanıtlaSil
  6. ohhh bir stres atmaca yapmışsınız bunaldık kıştan bitsin artık...yeni cicilerinizi güle güle kullanın örün dikin...
    şampuanın sonucunu bekliyorum deryacım..benim saçımda tıpkı seninki gibi yıkamaktan bıkıyorum..

    YanıtlaSil
  7. Proje çantası; Evet paspas olarak bende gördüm ama innaılma zkalın bir ip veya penye parçaları gerekiyor, tığı siz düşünün, onu göze alamıyorum bende, bakalım bunu başarabilsem tamam diyeceğim :)

    tack; Aynen, teşekkürler, şampuanla ilgili haftaya bir sonuca ulaşırım sanırım, yazacağım blogdan..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...