Arayış..

Elimdeki işler bitti, şimdi çok sevdiğim bir arkadaşımın bebeği için bir battaniye başlayacağım. Rengini, modelini bana bırakınca, telaş sardı beni haftasonundan beri denemeler yapıp karar vermeye çalışıyorum. Onun beğeneceği gibi olmalı, benim içime sinmeli derken hala başlayamadım. Bir sürpriz delisi olarak, buradan aşamaları yayınlamayacağım ki, eline ulaştığında ilk kendisi görsün. Tek iş beni paklamaz diyerek, bir taraftan da Şubat ayı çekilişi için hazırlıklar yapmaktayım. Gerçi malzemeleri tamamlamadan düşünceden öteye geçemesemde, aklımdakiler şöyle; aplike kumaş yastık, örgüsüz olmaz tabi, örgü bir aksesuar ve belki başka birşeyler daha.

9 yorum:

  1. OHH MAŞALLAH DİYELİM.ÇEKİLİŞİDE DÖRT GÖZLE BEKLEYELİM

    YanıtlaSil
  2. Çiçekleri kabarık kabarık olan bir model var ya hani, parça parça örülüp birleştiriliyor o da. Ondan yap bence, hatta sonrasında bize de öğretirsin, çok hoş duruyor bebek battaniyesinde o model.

    YanıtlaSil
  3. Deryacım pinterest'e bak muhteşem şeyler var :)) gerçi senin elinden hep muhteşem ,şler çıkıyor zaten..sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. çekilişte beni de unutma lütfen.. bayılıyorum senin battaniyelerine.. sana imrenerek bir hafta önce ben de başladım.. 100. motifi ördüm dün.. daha 150 tane daha var bir de kenarları örülerek birleştirilecek yani çook işim var..bu arada ortası papatya gibi görünen motif çok güzelmiş...bir de nette ortası hayvancıklı motiften battaniyeler var.. inşallah içine sinen bir model bulursun..

    YanıtlaSil
  5. Kare motife devam. Köşelerden arz'ın merkezine de gireriz biz sayende....

    YanıtlaSil
  6. papatyalı motif çok güzel bence :)

    YanıtlaSil
  7. Iki motifin de renkleri guzel olmus. Papatyali olana cok yun gider, cok da zaman... Ama digeri kolay uruyor :) Kolay gelsin, son halini merak ettim cok...

    YanıtlaSil
  8. Motifleriniz çok güzel kolay gelsin bu arada :) şu motifleri nasıl yaptığınızı öğrenebilirmiyim ?

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...