7 Şubat 2012

Bir ara çanta satışı yaptığım için Ulus çok sık gittiğim bi yer, Pirinçhan ise sürekli uğrak yerimdi. Her eve dönüşte Çıkrıkçılar veya kaleye çıkan yollar bir güzel arşınlanır, gönlümüzü dağıtıp, gözlerimizi şenlendirip gelirdik eve. Kış günü soğuklar nedeniyle o parıltısı ve canlılığı olmuyor haliyle, ama baharda oralarda olmak çok keyifli. Dört gözle bekliyorum, sağlığımız sıhhatimiz yerinde olursa bolca vakit geçiririz inşallah buralarda. Nedense öyle bir özlem duydum birden.
Bir ev hanımı olarak, sabah programlarına pek düşkün değilimdir, ancak son zamanlarda bazı isimler var ki, geldikleri programları kaçırmamaya çalışıyorum. Bu anlamda biraz gülbenciyim diyebilirim. Stresle oldum olası başedemem pek, strese girdiğim kişilerden, yerlerden, ortamlardan kaçarım ama keşke böyle çözülebilse, geçtiğimiz gün Kızılaydayken hemen aktara uğradım melissa çayı için. İçmeye çalışıyorum, böyle bitki çaylarını kolay tüketemem ama rahatlatıcı, gerilmiş sinirleri gevşetici diyerekten içmeye çalışıyorum, hoş bir limon aroması var ki, bu işleri biraz olsun kolaylaştırıyor.

7 yorum:

  1. Ben de birkaç programını izledim ve bayıldım.Kağıt kalemle izliyorum çok güzel ve doğal öneriler var.Aktara gidersem melisa çayı benimde alacaklarımdan.rahatlatıyor.

    YanıtlaSil
  2. Depresyon kimi yoklamıyor ki değil mi? Ben de hemen almalıyım. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Sizinle bir ortak noktamız daha varmış ne güzel.. Ev hanımı da olunca sabah programları kaçınılmaz oluyor sanki.. Ben de Gülbenciyim,ucundan..özellikle Cemalnur hanım ve Kemal sayar var ise pür dikkat dinler izlerim. Keşke diyorum geçen yıl da izleseymişim,öyle zor dönemler geçirdim ki..
    Ama örmeyi hiç bırakmamıştım iyiki de bırakmamışım. Aslında aynı şehirde olsak yarı başlı işlerimizi tokuştururduk:)) Sevgiler,

    YanıtlaSil
  4. Derya Teyzecim, kardeşimiz parka gitt mi?

    YanıtlaSil
  5. modabahar; Kağıt kalem olayı aynı :)

    Dilek; Rica ederim..

    Seddosh; Güzel fikir :)

    Zeynograf; Zeynocum, götürdüm tabi götürmez olurmuyum, pazar parktaydık, her yer kardı, hem park hem kar çınar çok sevindi tabi ;)

    YanıtlaSil
  6. ben de sabah programlarını izleyemiyorum ama evde olduğumda denk gelirse gülben e bakıyorum. hem çocuklarla ilgili de pek çok şey de oluyor sanırım. melissa çayı gerçekten strese iyi geliyor mu??

    YanıtlaSil
  7. anne kaleminden; Nihancım, pek çok yerde öyle diyor melissa çayı için. Ben daha bir fincan içtim, pek birşey söyleyemiyorum tabi bu durumda ama denemek gerek.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...