6 Şubat 2012

Saymadık ama epeydir gezinip dolaşmak için çıkamamıştık. Bugün nihayet attık kendimizi sokağa. Hava durumu bilgilerine göre Salı günü kar yağışı var diyorlar, bizde yeniden eve hapsolmadan önce sabahtan parlayan güneşi değerlendirelim istedik. Kızılay'ın tam ortasında uzun yıllar kapalı kalmış binanın alışveriş merkezine dönüşmüş halini merak ediyorduk, fazla uzaklara gitmeden, çok yorulmadan açılışı burayla yapalım istedik. Bence fena değil, en azından merkezi bir yerde, favori birkaç mağazamın olması iyi birşey bence.
Fast food anlayışından uzak durmaya çalışsak da Çınar pizza'yı çok seviyor. Favorimiz tadım pizza olsa da burada sbarro vardı. Kuzum yine yaptı yapacağını, birkaç lokma aldıktan sonra, anne senin yaptığın gibi pizza kimse yapamaz, ben senin yaptığını daha çok beğeniyorum'a gelen bir cümle kurdu ki, bitirdi beni.
Araya giren hastalıklar ile 6 şubatta başlayan kreşe dair birşey yapamadık yine. Şimdi ayaklandığımıza göre en kısa sürede oraya bir ziyaret gerçekleştirip, bakacağız duruma.
O kadar çok şey bekliyor ki beni alınacaklar, yapılacaklar, temizlenecekler. Sevim teyzemiz gelemiyor, kolları sıvayıp girişilecek kalk gidelim diyen bir ev, sonrasında kafamdakileri gerçekleştirecek malzemeler için, kumaşçılar, hobi malzemecileri dolaşılacak, ihmal edilen bir kaç dost ziyareti yani kısaca bekleyen pek çok iş ve neresinden başlayacağımı bilemeyen tembel ben. Doğum günü kutlamasında bazı yıllar gümbürtüye gitmişti. Bu yüzden olsa gerek bu yıl yaptığımız cupcake üzerine bile mum yakarak acısını çıkarttı Çınar, haftasonundaki pasta da mumlandı. Büyüdükçe daha bir önemser oldu hatta bu yıl, süslü bir parti istediğini söyledi küçük adam, kendi çapımızda birşeyler yapmak üzere bu konuda da kollar sıvanmayı beklemekte, yine sevdiğimiz dostlarla küçük ama samimi bir toplanma şeklinde.

5 yorum:

  1. Araya birde beni mutlu etmeyi sıkıştırdınız çok teşekkürler deryacım. Bu arada pizza fastfoot sayılmıyormuş canım için rahat olsun:)))

    YanıtlaSil
  2. Kızım iki gündür Ankara'daydı. Kızılay alışveriş merkezi, İkea, her yeri gezmeye çalıştı. gece uçakla dönecekti ama hava şartlarından dolayı Esonboğa'da mahsur kaldı. bugün öğleden sonra ancak gelebildi. Kışınızdan korktum :)

    YanıtlaSil
  3. İyi ki doğmuş Çınar:) Sevginiz daim olsun...
    Bizim ev iki haftalık tatilden sonra ilk kez bugün ev olarak görünmeye başladı gözüme. Zira iki hafta boyunca bomba atılmış gibiydi. Sabah başlayan temizlik, düzenleme işleri akşama kadar sürdü:))

    YanıtlaSil
  4. Balkavanozum; Ne demek Ececim, inşallah eline sağsalim ulaşırsa işine yarar, sağlıcakla kal :)

    Hülya; Sormayın bizlerde evlerde mahsur kalıyoruz bazen, kızınıza çok geçmiş olsun, umarım gezip gördüğüne değmiştir en azından.

    semi'nin mutlu elleri; Çok teşekkürler, amin... Tembelliği seviyorum ama biryerden sonra kendimde katlanamıyorum, bu hafta düzene girecek umarım bizim evde :)

    YanıtlaSil
  5. evet gene geliyormuş kar aynı duruma döneceğiz tekrar ayaz+kar... kızılay avm yi ben de cumartesi gezdim, haftaiçi gitmek gerek acayip kalabalıktı, ama merkezi olması güzel bence de :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...