17 Şubat 2012

Yuvarlak örtü bitmek üzere ancak benimki biraz minaytür oldu sanki, son sıraları da düşünürsek 55 cm olacak ki, oldukça küçük oldu. Olsun ben sevmiştim modeli, sonra birde daha kalın bir ip ve tığ ile tekrar denerim belki. Bu arada bebek battaniyem de bitti.
Proje çantası bloğunda gördüğüm bu kalpli örgüyü de çok beğendim. Sağolsun örneğini çıkarmak isterim demiştim o da büyük ebattaki resmi bloğuna eklemiş. Sırada bu örnek var.
Ulus'ta olmadık bir sokakta karşıma çıkan kırtasiyedeki d-c-fix kağıdın deseni çok hoşuma gitmiş almıştım. Ulus sürizlerle dolu bir yer bence. Bu kağıtla aklımda uygun karton kutuları kaplamak vardı ama evimizdeki ressam o kadar çok resim yapıyor ki magnet yetişmiyor, bizde firmaların verdiği mıknatıslı reklam magnetlerini kullanıyorduk yetmeyince, pek hoş görüntü değildi, sonra üstüne iki kat d-c-fix yapıştırıp kalp şekilli bir tane kestik, eski halinden daha güzel oldu.

11 yorum:

  1. yapışkanlı kağıdı kullanım alanınız çok iyi fikir olmuş,bu arada kucuk ressama tebrikler :)

    YanıtlaSil
  2. ulus mu hangi sokak?hangi kırtasiye?hemen açıklamalısın:))
    ben bu yapışkanlı kağıtlardan arıyorum..hem de gül desenli!!!

    YanıtlaSil
  3. deryacım yuvarlak örtüyü koltuk için küçük olursa bence masada, fiskosta falan da çok şık durur. eskiden hiç sevmezdim dantel örtüleri şimdi bayılıyorum yaa :)) reklam magnetlerini kaplamak da harika bir fikir olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Mervenin kırmızısı; Teşekkürler :)

    ebrucum, Konya sokağa paralel sokaklardan biriydi Hal'e çıkan, ama şimdi adı şudur diyemeyeceğim, ordaki heryeri bilir ama hepsinin adını hatırlayamam, o civardan almıştım epey oldu, üstelik fiyatı çok uygundu başka yerlere göre.

    anne kaleminden; Haklısın Nihancım illaki gözümün önüne biryerlere koyarım ben onu, hatta tekli koltuğa falan, nedir bizdeki bu değişim bende sevmem dediğim şeylere bir ilgi bir alaka, "ay sen böyle şeyler sevmezsin ki" diyenlere anlat anlatabilirsen, çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler paylaşım için ,çok iyi bir fikir bence de.ben de yapıcam :))
    sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  6. Deryacığım bu örtüyü paylaştığında çok beğenmiştim.Seninkide çok güzel, masa örtüsü de olur bence..Kalbide beğendim, yastık yapmak geldi aklıma.Ama şeması olsaydı keşke, ben resimden çıkaramam.

    YanıtlaSil
  7. dantelleri çıkarmanın zamanı geldi sandıktan.

    YanıtlaSil
  8. romantikbutik; rica ederim :) kolay gelsin..

    Nazan; Yastık süper fikir Nazancım, bende örneği çıkarmaya çalışıcam genelde uydurur bir şekilde çıkarırım, örneği çıkarınca şemaya döküp çizmeyi deneyeceğim.

    Nihan küçük mucizem; Evet evet sandıklar açılsın :)

    YanıtlaSil
  9. Kalp için teşekküre gerek bile yok, rica ederim.
    Ben de buzdolabının üstündeki tüm reklam mıknatıslarını kaldırmıştım. yapışkanlı kağıtla kaplamak hiç aklıma gelmemişti. Sağol fikir için.

    Küçük ressama gelince, öperim ben onun ellerini. Aferin kuzuya.

    YanıtlaSil
  10. Şimdiden teşekkür ederim Derya..

    YanıtlaSil
  11. proje çantası; Rica ederim.. :)

    Nazan; Lafı olmaz Nazancım, yeterki çıkarabileyim, ortası kolayda o üst kısımlar biraz düşündürüyor beni :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...