Ocak ayı talihlisi

Ocak ayı şanlslı ismi 23. yorumun sahibi Gamze Demir oldu, tebrik ederim Gamze hanım, mail adresime adres bilgilerinizi gönderin lütfen. Random.org'a yabancıyım ama kişi sayısını girip belirle dedik ve yorumlarda ilk yorumdan itibaren sayarak çıkan sayının sahibini buldum.
Bu ay sağlık sorunları nedeniyle çekilişimizi bu şekilde yaptık. Aslında ben eski tip, yaz karıştır çeki seven biriyim ama geciktirmeden söz verdiğimiz gün yapabilmek adına random'dan yardım aldık. Kuzum için endişeli, kaygılı günler saatler geçirdik, atlattık çok şükür şimdi sonuçlarını beklemekteyiz. Başlamak bitirmekten daha zormuş, annelik çok çok zormuş, hayatta kolay olan birşey yok ama zor taraflarla burun buruna gelip, yaşamak çok daha zormuş.

10 yorum:

  1. çok geçmiş olsun canım.inşallah bugünlerde geçecek.sonuçlarda olumsuz birşey çıkmaz inşlallah.içini ferah tut

    YanıtlaSil
  2. Ayy çook sevindim. Çok şaşırdım. Ne kadar da mutlu oldum. Paşacığıma, sizlere çoook geçmiş olsun. Sonuçlarınız iyi çıkacak inşallah. Allah bizleri çocuklarımızla sınamasın. Çoook teşekkür ederim. Tekrar tekrar teşekkürler.

    Gamze Demir.

    YanıtlaSil
  3. Okuyunca üzüldüm.İnşallah Çınar'ın tahlil sonuçları iyi çıkar.Annelik zor zanaat.Onların küçücük hastalığı bizi çok üzüyor.Güzel ve iyi haberlerinizi bekliyorum..

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun Kuzu`ya. Umarım çok ciddi bir şey değildir.
    Annelik bu hiçbir şeyle kıyaslanmaz, bir şeyin yerini tutmaz. Kolay gelsin hepimize...
    Kazananı da tebrik ediyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Onlar hasta olunca insanın dünyası kararıyor,annelik kendinden geçip varlığını bir başkasına adamak gibi bir şey sanırım, inşallah ciddi bir şey değildir, çok çok geçmiş olsun kuzuya.
    Bu küçük adamın, iyileşmiş ve güleryüzlü fotoğraflarını görürüz tez vakit umarım.

    YanıtlaSil
  6. Deryacım çok geçmiş olsun. Malesef çok zevkli yanları olsada annelik çok zor. Hastalandıklarında bişey yiyemediklerinde sanki bir gül gibi soluyorlar insanın içi eriyor. Allah daha büyük dertler vermesin canım...

    YanıtlaSil
  7. Çook geçmiş olsun.

    Anneliğin sadece ilk 30 yılı zor canım, o kadar da abartmaya gerek yok :)

    YanıtlaSil
  8. Çok geçmiş olsun Allahın izniyle sonuçları da iyi çıkar, sadece endişe etmekle kalmış oluruz

    YanıtlaSil
  9. çok üzüldüm, geçmiş olsun canım, umarım sonuçlar güzel çıkar, atlatmışsınız en azından... çınarı da seni de öpüyorum...

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkür ederiz herkese, gün be gün iyiye gidiyoruz..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...