6 Ocak 2012

Sade battaniyem devam ededursun, gözüm raftaki turunculara ilişti dört çile, elinde elişi olup ta sıkılan nadir kişilerden olarak bir de atkı başladım. Zaten elimdeki işi çoğaltmadan duramam, huzuru elimdeki işin kalabalıklığında buluyorum zaman zaman, bazen de bu yoğunluktan sıkılıp elimde tek iş olsun diye çabalamakla geçiyor, ruh haline göre değişen çelişkili haller yani. Kurşunkalem kolleksiyonuna devam, arada bir kuzuyla paylaşıyoruz sonra o bana kıyamıyor ve geri veriyor kalemlerimi, karşıma çıktığı heryerde başında bitip, incelerim, farklı birşeyler varmı diye. Masamda kalemlikler dolusu olsun isterim.
Türk kahvesi geçtiğimiz yıl kazandığım vazgeçilmez bir keyif oldu benim için. Eskiden pek aramaz hatta sevmezdim içmesini. İnsan sürekli değişiyor bu bir gerçek. Faydaları da varmış günde iki fincandan fazla içmemek şartıyla, kahvenin hikayesi neymiş derseniz buraya tık..
Tübitak kitapları kitaplığımızdaki ağırlıklı grubu temsil etmekte. Bende seviyorum kuzuda. Resimleri, sayfaları ilgisini çekiyor, bazı kitaplarındaki anlatım şeklini garip bulsamda ben okurken kendime göre değiştirip okuyorum bazen. Dün alınacak kitaplar listesi yaptık onun isteklerine göre, en kısa sürede Tübitak yolları görünür bize.

8 yorum:

  1. maşallah çok hızlısınız.çok güzel elişleriniz ve herkes yapamaz.sabır gerek.hangi burçsunuz sadece merak ettim.anlamam burçlardan.kolay gelsin.çınar beye sevgiler

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık deryacığım yine bir şaheser çıkartıyorsun ortaya kolay gelsin.koltuk örtün ayrıca güzel olmuş.benimde güzel bir kalem koleksiyonum vardı sevgili eşim kullana kullana bitirdi.tabi hatıra olanlar hala duruyor.onları vermem:)))çınarı kocaman öpüyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Battniyeyi nerdeyse yarılamışsın Derya.Battaniyenin sade hali çok hoşuma gitti.Yeni atkının modeli çok değişik, çok beğendim.Tübitak bizimde en sevdiğimiz yayınevlerinden oldu.
    Son sıralar İş Bankası da çocuk kitaplarında çok başarılı, oraya da bakmanızı tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
  4. merhaba ,dikiş olayına elattığımdan beri örgüden uzaklaştım şimdi bunları görünce öresim geldi yine.elimdeki elbiseleri bitirip şişi tığı alıcam sanırım elime yine.
    kurşunkalem koleksiyonu çok ilginç geldi,değişik ve hoş :)
    tübitakın kitaplarını ben de severim faydalı buluyorum çocuklar için. işbankasının çocuklar için olan yayınlarını da öneriyorum.mesela benim babam bir dev ve benim annem bir melek diye minikler için kitapları vardı.çınar kadarken almıştımbenokuyordum ekine.bu sene elyazısı versiyonunu da yapmışlar.aldım hemen 1 sınıfta ya artık.ama diğerini bulursan çınar için öneririm.sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. bendeoruyorum; Teşekkür ederim, aslında işler sbır işi olabilir ama ben inanılmaz sabırsız birisiyim, burcum akrep.

    mihrimah; Teşekkürler Fatmacım, bende Çınar'dan kurtarabildiğim kadarıyla işte :)

    Nazan; Teşekkürler Nazancım, örüyorum fırsat buldukça, İşbankasını da seviyorum ağırlık tübitak olsa da bir-iki kitabımız var ordanda.

    romantikbutiik; Hadi kolay gelsin o halde :) işbankası da var ilk okuma kitaplarımdan bir-iki tane, bende seviyorum onuda, teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. Tübitak kitaplarını biz de çok seviyoruz ve aynı kitaptan bizde var. Benim ufaklık artık bütün harfleri öğrendiğinden kendisi okuyor:)
    Türk Kahvesi`ni ben de sonradan sevdim. Ama hala daha çok çay tüketiyorum.
    Ne çok ortak yanımız var sizinle: sabırsızım ve akrep burcuyum!!!

    YanıtlaSil
  7. Semi'nin mutlu elleri; Şaşırtıcı bir biçimde ama ne güzel, ben hissederim zaten, biliyorsunuz akreplerin böylede bir özelliği vardır :)

    YanıtlaSil
  8. atkının modeli çok güzel görünüyor.. şimdiden ellerine sağlık..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...