Mutlu ben :)

Düne göre bugün çok daha iyi geçti. Her zamanki aceleci tavrım yüzünden bir günü kaybettim, neyse artık geçip gitmişle değil, önümdeki günlere yoğunlaşacağım. Birazdan kolları sıvayıp en sıkıntı çektiğim şeyi yani tüketmeyi pek sevdiğim kek ve kurabiyeyi yapacağım diyete uygun. Elimin altında hazır olunca kendimi daha iyi hissedeceğim kesin.
İlk gün epey acemilik çektim, gayet tatsız tuzsuz birşeyler hazırlayıp kendi gözümü korkuttum sanırım, oysa izin verilen yiyeceklerle günü gayet normal ve lezzetli geçirmek mümkünmüş. Dedimya ah bu acelecilik beni herdaim sabote etsede, değiştiremiyorum bir türlü huyumu, can çıkar huy çıkmaz misali.
Bugün yılllar sonra ilk kez bir yeniyıl kartı aldım, içinden çok güzel satırlar okudum, ambalajı dahil herşeyine bayıldığım, inanılmaz bir özen ve titizllikle hazırlanmış harika detayları olan birsürü sürprizle buluşmak o kadar mutlu etti ki beni, kelimelere dökmek zor, ancak çok mutlu oldum çook, ağzım kulaklarımla buluştu ve hiç ayrılmıyorlar bugün..

4 yorum:

  1. Krep yapabilirsin ,buzdolabında tutup yapacağın sabah kendine yapabilirsin.

    Peynirli omlet yapabilirsin yapışmayan tavaya,yumurta haşlayabilirsin.

    YanıtlaSil
  2. ayy o baykuşlu gördüğüm şey kutu muuuu ne güzeeeel:):)ilk dikkatimi o çekti yalnız he:)öptüm

    YanıtlaSil
  3. Asortik krep; Bunlar normal yumurta yiyebilenler için süper ama ben tam bir cinsim sadece yumurtanın beyazını yerim :(

    Tuğbacım, evet hediyelerim o kutunun içinde geldi, bende bayıldım, çalışma masamda gözümün önünde çok seviyorum, hiçbir baykuş gözünden kaçmıyor bu arada :) bende öperim..

    YanıtlaSil
  4. Canım benimmmmm :)
    Ben de senin paketini açarken aynı mutluluğu yaşadım, hem de en sıkıntılı dönemimde bana moral oldu gönderdiklerin, iyi ki varsın Deryacımmmm!

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...