26 Aralık 2011

Eski yılın son günlerinde diyet macerası ile başlayıp, nedenin direk diyet olmadığı bir çok sağlık sorunu yaşadım. Bu bana bir işaret de olabilir, tesadüfte. Bunlar neticesinde diyet sayfası benim için kapandı, parklardaki spor aletlerinin yanına bile yaklaşmam, yediklerime dikkat edip, spor anlamında da yürüyüşten başkasını tanımam artık. Haftasonundaki zoraki dinlencem elişi ile daha keyifli hale geldi. Belki iki yıl önce biraz daha büyütürüm, renk tonlarını bulamam diyerek bir kenara sakladığım motiflerim çıktı ortaya, iyiki hemen eklememişim, o dönem kenarına yaptığım sıraları ve son kenar süsüne kıyamayıp hemen gerçekleştirmemiştim ekleme işlemini, motifler bile tam değildi aslında, birkaç tane yapıp bırakmışım, birkaç ton iple.
Bende motifleri kare örtü olacak şekilde birleştirdim. Haftasonu ağırlıklı olarak uzatılmış ayaklar, tv başında, elde örgü ya da böyle kuzunun mısırına ortak uzanarak geçti. Bugün daha iyiyim şükür, akşam mr çektirip daha kesin bir sonuca ulaşacağız inşallah bu hafta.
Oyuncakla oynama dönemimiz bitti sanki, oyuncak alımını uzun zaman önce sınırlandırmıştım zaten evde saklayıp, kaldıracak yer kalmayınca, bir kısmını tasnif etsekde yine de kurtulamamıştım kalabalığından, şu ara sadece kitap alıyoruz okuyoruz, boyama kitabı boyuyoruz falan, kırtasiye malzemelerini seviyor benim gibi, farklı kalemler, kağıtlar, bazen çıkartmalar, bunların dışında şişe kapakları, gazete kupürleri, biletler, broşürler, herçeşit ambalaj Çınar'ın yegane oyuncakları oldu. Yeniyılda ne yapacağız bilmiyorum sürpriz olarak, bir oyuncak beklentisi var, alıp rafını süslemeyecek oynayacağı bir oyuncak, oldukça zor bir problem bana göre, önerileriniz varsa cankulağıyla dinlemedeyim.

16 yorum:

  1. Deryacım çok geçmiş olsun umarım ciddi bişi değildir. Umarım değil değildir değildir. Bu yılda kalsın kötü şeyler az kaldı bak.. Ayrıntılı yazsan bana merak ettim seni..

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun deryacım umarım kötü bişey çıkmaz...

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun derya hanım. Umarım her sey yolunda gider, biran evvel sağlığınıza kavuşur ve keyfiniz yerine gelir. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşirsiniz. ve bu güzel el emeklerini yapmaya devam edersiniz.

    Şerife

    YanıtlaSil
  5. geçmiş olsun çok çok...batanniye harika yine..

    YanıtlaSil
  6. geçmiş olsun, ciddi bişey olmamasını diliyorum... oyuncak olarak tamir seti tarzı sök tak türü ya da puzzle lar epey oyalıyor bizikini... bir de arabalarını park ediyor falan onlarla oyalanıyor :)

    YanıtlaSil
  7. geçmiş olsun,fazla yüklendiniz sanırım...

    YanıtlaSil
  8. çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim...

    YanıtlaSil
  9. canım çok geçmiş olsun rabbim inşallah dert verip derman aratmasın.ellerine sağlık çok güzel olmuş örtü.battaniyande gözümden kaçmadı hayırla kullan inşallah.sevgiler.çınarı da kocaman öpüyorum

    YanıtlaSil
  10. Geçmi olsun Derya.İnşllah yeni yılda daha iyi hissedersin kendini.Efe'ye bende oyuncak alacağım.En çok onu istiyor, çaresiz kaldım..

    YanıtlaSil
  11. Çok geçmiş olsun.Yeni yıl inşallah size iyi gelir ve atlatırsınız bu sağlık sorununu..
    Battaniyede ,örtüde çok güzel duruyor buradan bakınca:)))

    YanıtlaSil
  12. geçmiş olsun deryacım.acil şifalar diliyorum.

    örtü çok çok güzel olmuş.tam benim hayallerimdeki birleştirme şekli bu.bir türlü deneyemesem de sende görmek hoşuma gitti,kendim yapmışım gibi:)

    benim 10 yaşındaki oğlanda bu ara bayblade takıntısı var arkadaşlarından kaynaklı,ne yapıp edip aldırdı bana bir çift.evde bulundugu vakitlerde vızzz vınnn sesler dinliyoruz şimdilerde.tavsiye etmem doğrusu:)

    YanıtlaSil
  13. Çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bir şey çıkmaz.
    Oyuncak konusunda birkaç önerim olabilir. Kırtasiye kalem sevdiğine göre (benimkiler gibi) el becerisi artıran türden oyuncaklar olabilir. Mesela Lego. Benimkiler Lego`yu çok severek oynuyorlar. Nasıl tasarlandığını anlatan bir belgesel izlemiştim, sonraki yıllarda Danimarka`daki Legoland`e gitme fırsatımız oldu. Zaten severdik, şimdilerde bayılıyoruz. Büyük oğlum Lego tekniğe geçti. Yani motorlu çalışan türlerine...
    Diğer önerim, hobi setleri olabilir. Piyasada güzel örnekleri var.
    Kutu oyunu, ailece oynanabilecek bir oyun olabilir. Yaşına göre önerebileceğim bizde olan bir oyun var, adı "Tumblin Monkeys" (markası Mattel) Çok keyifli, basit ve çok uzun sürmüyor. Tam yaşına göre tahminim. Ya da klasik oyunlardan kızma birader gibi bir oyun da olabilir.
    Şimdilik aklıma düşenler bunlar. Hem işe yarasın, hem çocuk da sevsin dersek zaten alınabilecekler kısıtlı.
    Aklıma başka gelirse yazarım:))

    YanıtlaSil
  14. geçmiş olsun deryacım...bütün rahatsızlıkların bu yılda kalsın...
    kuzuları oyalamak zor sorma aynı dertler bizdede var..

    YanıtlaSil
  15. Atlamışım telaşımdan geçmişler olsun bitsin gitsin..

    YanıtlaSil
  16. Çok teşekkür ederim herkese, çok sağolun :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...