Haftasonu

Pazar günü Pirinçhan'daki sevgili İpek hanım'ın nikahına katıldık. Çok güzel bir gelindi, zaten hep zarif ve hanımefendi bir kişi, o güzel gelinliğiyle beyazlar içinde tıpkı peri kızlarını andırıyordu. Ömür boyu mutluluklar dilerim tekrar. Bizim için haftasonu kapanışı böyleydi, geri kalan zamanda neler mi yaptık?
Ikea vazolarından küçük olanına peçetelerden kalan kuşu ekledim, zaten seviyordum şimdi daha da çok seviyorum bu vazoyu. (Serapcığımın kulakları çınlasın:)
Peçeteleri yapıştırılan mama kutuları şimdi joker oldular evde, ne işe yararlarsa o işte kullanılacaklar. Tabi aklımdaki ilk şey, sümbül yerleştirmek içlerine ve gözümün göreceği bir yerde izlemek. Bu desenleri, çizgileri çok seviyorum, neden yurtdışındaki pek çok mağaza gibi Cath Kidston'da bir şube açmıyorki Türkiye'de çok kızıyorum. Bir iki parça bulursam Tepe home'da ona bile çok seviniyorum.
Yeni ve kalın iplerle örgü de devam ediyor. Bu da benim sandalye şalım olacak gibi.
Haftasonu kahve keyfimi atlamadan yine yapıyorum, bir ara Ayvalık'tan getirdiğimiz taş ve çakıllara gözüm takılıyor, hemen oturduğum camın önündeler, seviyorum gözümün önünde olup her baktığımda bana oraları hatırlatmalarını, sonra birtanesine kaş göz gülümseyen bir surat çiziyorum, hemen kuzu farkedip gelince yanıma iki taş da onun elinden kurtulamıyor ve annesini çiziveriyor oğlum çakıllara.
Kahveden sonra geçtiğimiz gün aldığımız yeni kitabımızı okuyoruz birlikte, kitaba ilgi ve düşkünlük hala istediğim seviyede olmasa da kendim yılmadan onu da bıktırmadan sevdirme çabalarına devam. Üç gündür dışarılarda olmanın verdiği yorgunluk ve evimi özleme hisleriyle kuzuyu en azından Cumartesi evde oyalama ve günü geçirme planları yapıp, biraz suluboya baskı ile günü kurtarıyorum. İyi haftalar dilerim.........

3 yorum:

  1. Yoğun ve keyifli bir hafta sonu olmuş..Ne kadar keyif verici kareler:)))Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir blog, çok sevdim..Sever misiniz bilmem ama English Home'a çok güzel kutular gelmiş, bir gittiğinizde bakın derim..Sizin tarzınıza uygun gibi geldi..Bu arada sulu boya baskısı için kullandığınız alet çok hoş, nereden almıştınız yazarsanız çok sevinirim..

    YanıtlaSil
  3. Sihirli Günce; Teşekkürler..

    Hande; Teşekkür ederim :), English home favori mağazalarımdandır, teşekkür ederim. Sulu boya baskısı yaptığımız aleti Ulus'ta bir kırtasiyeden aldık, Atatürk heykeli'nin yanından yine onun giib bir meydana çıkılıyor sanırım Mado'nun olduğu yerdeki merdivenlere doğru sol kanattaki ilk kırtasiyeydi, adına bakmadım doğrusu, öylesine girmiştik, umarım tarif edebilmişimdir :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...