3 Ekim 2011

Bir süre önce Mudo'da gördüğüm örgü servisten bahsetmiştim. Dün akşam denedim, resimdeki belirsizlikler nedeniyle bazı yerleri uydurarak bende pembesini ördüm. Fena olmadı, birazdan ikincisine başlayacağım. Sofrada kişi başı değil de, ortaya gelen servis tabakları için süslü bir alt örtü olacak. Model çıktıktan sonrası kolay, istenirse çoğaltılıp kişi başı servis haline de gelebilir. Haftaya hamarat başladım inşallah devamı da böyle gelir.

13 yorum:

  1. Çok güzel olmuş.güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. bir gecede ördün yani valla bravo :) seninki çok daha güzel olmuş bence, eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Hülya; Teşekkür ederim :)

    anne kaleminden; öyle abartılacak birşey değil örülür yani birkaç saatte, birde deneme olduğu için heyecan yaptım hemen bitirmek istedim. Çok teşekkürler.. :)

    YanıtlaSil
  4. Harikasin...yorum yazamiyorum ama elinden cikan eserleri her zaman hayranlikla takip ediyorum..

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Ne hoş bir bloğunuz var...Yaptığınız işler, fotoğraflarınız....
    Takipteyim sizi artık izninizle:)

    YanıtlaSil
  6. Ayşe; Çok teşekkür ederim :)

    Semi'nin mutlu elleri; Çok teşekkürler, ne güzel :)

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar becerikli ve sabirlisin! Çok güzel olmuş, rengi de şahane..

    YanıtlaSil
  8. nazo; Teşekkür ederim, beğenmene sevindim :)

    YanıtlaSil
  9. ğüzel olmuş. ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  10. deryacım senin örtün daha güzel olmuş bence ...renkli dantel ipiyle örsene daha hoş durur....tabi benim fikrim... ya bide ha bire bir şeyler örüp durma beni yoldan çıkarıyorsun...hepsine özeniyorum...
    bir taraftan kanaviçelerimi tamamlamaya çalışıyorum..

    YanıtlaSil
  11. halime; Teşekkür ederim..

    tack; Teşekkür ederim, renkli dantel iplerinde 50 numara gibi kalın ipler bulabilirsem örebilirim tabi daha zarif olur, bana bakarsanız ben sıkıntıdan ne yapacağını bilmeyen biriyim daldan dala atlar dururum, beni örnek alın ama yolumdan gitmeyin derim :)

    YanıtlaSil
  12. ayy deryacım ya gene yaptın yapacağını bak yaaa harika olmuş ama tek kelimeyle. ve bence gerçek söylüyorum seninki örnekten daha güzel olmuş renk de bir harika zaten. biraz zor gibi mi ne ama denemeye değecek bir motif bayıldım bayıldım şuracıkta olaydın da öreydik seninle yaaaaaa:):):)

    YanıtlaSil
  13. Tuğbacım o son dediğini yapacağız inşallah, benim içime öyle doğuyor. Sana püf noktaları göstereceğim sende ne kadar kolaymış göreceksin, beğenmene sevindim. Hiç zor değil, sizin sofranız içinde örerim çok beğendiysen sen sadece renk söyle, öpüyorum..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...