3 Ağustos 2011

Bugün havayı biraz güneş açısından insaflı görünce Ulus'a gittik sabah erkenden. Bloğumuzu okuyup bana tavsiyede bulunan Ebru hanımın tarif ettiği ipciyi buldum. Süper biryermiş, tekrar teşekkürler. Şimdi dükkandan bir fotoğraf almadığıma kızdım kendime neyse ikinci gidişte unutmam inşallah. Çok renk vardı ama ben biraz ihtiyatlı davranıp önce denemek istedim, karşı koyamadığım mavi, ( şansıma bu tonlarda biten renklerdenmiş iki tane kalmış) birde krem veya kırık beyaz denebilir sadece bunları aldım. Deneyeceğim tığda sorunsuz ve rahat örüyorsam daha ne turuncular, kırmızılar, yeşiller var onlardan seçeceğim.
Samanpazarı sabahın erken saati ve belkide ramazan nedeniyle pek bir ıssızdı. Alışkın olmadığımız tenhalığında rahatça dolaştık. Tek sıkıntımız kuzuya su bulamamak oldu. Neyseki kısa süreliydi hallettik ve evimizin yolunu tuttuk.

10 yorum:

  1. Deryacığım gitttiğiniz ipçi Samanpazarının neresinde?Genellikle orada Anafartalar caddesinde Çelebi ve Bravo marklarının satış yerleri var.Ama onlarda da bu şekilde çile ip görmemiştim.Şimdide kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  2. Nazan hanım burası Sanayi Caddesinde Sanayi han A blok 6. katta,ince katlardan oluşan güzel ipler var. Üstelik nike, mark spencer gibi mağazaların trikolarının örümünde kullanılan ipler var, organik ipler var, var da var yani, Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. NE ÖRECEKSİN MERAKLA BEKLİYORUM BENİM RENGİM MAVİ ÇOK SEVERİM BEYAZLA DA GÜZEL OLUR KOLAY GELSİN

    YanıtlaSil
  4. Çılgın Mevdoş; Beyazdan bolero yapacağım, taktım bir kere örmem gerek. Mavi bilmiyorum devamı olsa bişeyler düşünürdüm ama parça olunca ne yaparım bilmem, yine de aldım ama :)

    YanıtlaSil
  5. derya hanım çok merak ettim bak şimdi en kısa zamanda gitmek istiyorum..bende yazlık beyaz bir yelek örmek istiyorum sizde varmı böyle bir model bana yardımcı olabilirmisiniz..

    YanıtlaSil
  6. tack; yelek pek kullanmadığım birşey yani ben daha kısalarını seviyorum blogdanda gördüğünüz gibi, tabi onları uzatmak mümkün ama onun dışında malesef elimde güzel bir örnek yok Arzu hanım.

    YanıtlaSil
  7. teşekkürler Derya hanım bakalım araştırmadayım aslında yelek dediğime bakmayın şöyle boleromsu birşeyler ama motifli hayalimdeki örnek...ben örene kadar yaz bitcek..:)

    YanıtlaSil
  8. tack; Olsun seneye giyersiniz :)motifli ise birşeyler var galiba ben size mail göndereyim bir bakın.

    YanıtlaSil
  9. Çok teşekkürler Derya.4-5 sene önce Sanayi han'a terziye gitmiştim ben.Sanırım 7.katta o zaman kumaş dahil 10 milyona bir şeyler diktirmiştim.İpçileri bilmiyordum.Benim için yeni bir adres oldu..

    YanıtlaSil
  10. Nazan; Benim içinde çok yeni, bir okur sayesinde ulaştım bu adrese, sağolsun hepimizi haberdar etti.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...