Bağlasalar durmam..

Tatil denince aklımız fikrimiz deniz. Ama Ankara'da yaşayınca başkasını hayal edemiyor insan. O yüzden Karadeniz ve yeşil tatil hep erteleniyor. Bugün yine tatil, tatil diye depreştiğim bir gündeyim. İzin ve düzenlemeler bize tarihin çok da yakın olmadığını söylüyor, ben ise bu yıl Ayvalık yollarını dört gözle bekliyorum, dinledikçe gaza geliyorum.

11 yorum:

  1. HADİ SIK DİŞİNİ AZ KALDI TATİLE BENCE EN İDEAL AY EYLÜL AYI SAKİN SESSİZ .

    YanıtlaSil
  2. sevgili derya, aynen biz de tatili hep deniz olarak düşünüyoruz ve sabırsızlıkla tatile gideceğimiz günü bekliyoruz :))

    YanıtlaSil
  3. Çılgın Mevdoş; Herkes öyle diyor Eylül için, ben çok sevmesemde mecburen bekleyeceğiz.

    Buket; Havalar ısınmaya başladı mı, deniz kokusu, martı sesi burnumuza kokar oluyor, denizsiz şehirden kaçasımız geliyor.

    Yasemincim, sizin şehir kelime oyunu yapmış size,denizli diye ama teselli olurmu bilmem :) bizden daha yakın sayılırsınız, öyle değil mi? öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  4. Ankara'da yaşayan Egeliler olarak bizde depresyondayız bu sene :(.Hergün balkonda ege türküleri-müzikleri eşliğinde soğuk mezeler mumlar ne biliyim kendi tatil havamızı yaratmaya çalşsakta olmuyor :( Siz şanslısınız gideceksinz,bizim yerimizede eğlenen.İyi tatiller

    YanıtlaSil
  5. evet canım gençken kahvaltı yapmak için bodruma giderdik:)) çok yakın bize deniz:))
    ege sahillerine inerken adresim aynı:)

    YanıtlaSil
  6. Red Riding hood; Dediğiniz gibi yaşatmaya çalışmakla olmuyor, yaşamak lazım, umarım sizde gerçekleştirirsiniz, bize gelince inşallah, gitmeyi umuyoruz :)

    Yasemin, dediğim gibi şanslısın canım :)

    YanıtlaSil
  7. Ege'de olma fikri hiç fena değil ama Karadeniz'de bir evin var bil. Samimi ve yine samimiyim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Bahar hanım, çok naziksiniz çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  9. antalyada oliypos diye bir yer var orasını tavsiye edebilirim orda asmalıköşk var ben gittim tatilimi yaptım cok guzel ve cok ucuz memnun kalacagına eminim bu arada siten güzel olmus ellerine saglık benim siteme gelme senin gelmene degecek kadar güzel yazılar yok

    YanıtlaSil
  10. Hih-Webci; Teşekkür ederim, olympos'u biliyorum günübirlik gezdim, kalmadım. Bloğumu beğenmenize de sevindim, sizin bloğunuza da baktım, farklı kulvarlar ama herkesin anlatacağı bişeyler var işte, dolasıyla iyi yada kötü demek pek de doğru değil.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...